23.9.2011

Tottista

Lähetin postia EPK:iin kyselläkseni onko heillä viestiryhmää. Vastausta odotellessa kävin testaamassa Luukin kentän. Ja vitsi miten oli hyvät treenit (+kentän sijainti tosi kiva, lähellä kotia, hyvin hoidettu yms.)!! Vaikka vähän meni *ituileenkin niin olen vaan niin tyytyväinen! Ensin liikkeestä istuminen, ei istunut ensimmäisellä, mutta seuraavat kerrat istuikin jo ihan hyvin (saisi olla nopeampi). Varmaan oli sen verran intona, että ei onnistunut ensimmäisellä. Sitten luoksetuloa, Gimma ei millään halunnut tulla eteen. Kun matka on lyhyt niin tulee hyvin, mutta jos pidennän matkaa enkä auta niin tulee sivulle. Että kun ketuttaa kun puljasin tämänkin ja taas saa koira kärsiä.. No kuitenkin lopuksi sain idean sylkeä nampan suusta ja tämä auttoi Gimmaa. Kokeessa kun käsien asennosta varmaan huomautetaan niin tämä on täysin huomaaton apu. Kun Gimma yhdistää sanan "tänne" "katso suuta"-jutuksi niin tulee hyvin eteen. Toivottavasti tämä ei ollut hetken huumaa vaan auttaisi asiaa. Sitten otettiin eteenmeno (näki palkan viennin), hyvä oli...ylläri. ;) Sitten A-nouto, mutta hitto se karkas eteenmenoon! Juoksi kapulan kanssa eteenmenopalkalle.. No ei muuta kuin uusiksi ja sitten olikin hieno nouto. Siitä suoraan eteenmenoon ja tällä treenikerralla ennen jokaista eteenmenoa odotin hetken (koska näköjään kokeissakin joutuu odottamaan), josta eteenmeno, hyvä. Sitten hyppynouto, yritti palauttaa sivulle, mutta käskin korjata. Uusinta, hyvä ja pallopalkka. Sitten A-este ja eteen, hyvä. No ajattelin vielä tehdä yhden eteenmenon. Huijasin Gimmaa että vein palkan, mutten vienytkään. Ampui taas satalasissa ja minä huudan aivan kurkku suorana "MAAHAN". Ja mitä tekee malinuaa, LAKOAA vauhdista!! Olin kyllä niin yllättynyt, että hihkuin vaan ja juoksin Gimmalle (en olisi uskonut sen menevän ja vielä noin hienosti!) palkkaamaan sen. Heitin eteenmenopallon liivin sisältä, Gimma otti pallon, mutta juoksi se suussa hetken "missä se pallo on" -meiningillä ja jopa hetkeksi hylkäsi pallon etsiessään raivolla eteenmenopalloaan. Ei tainnut pienen malinuaan päähän mahtua, että pallo voi tulla minultakin eikä ainostaan edestä.. Sitten käveltiin autolle, housut oli ravassa ja Gimmakin märkänä. Ihmettelin kun muutama ihminen hymyili minulle matkalla, mutta hymyilin vain takaisin kun olo oli niin onnellinen. No autossa huomasin syyn...naamani oli täysin rapapilkkujen peitossa...!!! :D

5 kommenttia:

  1. Mitkä ihmeen jarrunamit? Nimim. Ehkä käyttötarvetta

    VastaaPoista
  2. Jarrunameja ainakin meidän tapauksessa käytetään jarruttamaan koiraa ja auttamaan työskentyvireeseen pääsyä. Esim. kun Gimma kaahottaa tunnariin niin nami kapuloiden edessä/joukossa pysäyttää sen (rauhoittaa) ja Gee pääsee haisteluvireeseen.

    VastaaPoista
  3. OK! Siis nameja vaan kapuloiden sekaan. Luulin, että ne ovat joitakin erityisaineksista tehtyjä, suorastaan kurkkuun tarttuvia purukumimaisia pullukoita. :)

    VastaaPoista
  4. hehee, Gimma kuuluu Ninjan kanssa sarjaan "nokun sen kuuluu olla siellä edessä!"

    VastaaPoista
  5. Minna: Se on kyllä ihme miten Ninja ja Gimma on tosi erilaisia, mutta toisaalta tosi samanlaisia. :)

    VastaaPoista