4.9.2011

Vauhdikas viikonloppu

Perjantaina Minna, Ninja ja Julle tulivat noutamaan meitä Tikkurilan asemalta. Minna odotti asemalla Jullen kanssa, Julle oli iloinen nähdessään Gimman ja Gimma oli sitä mieltä että joku hullu nuori mies yrittää iskeä häntä. Gimma yritti vähän vihjailla kalustoa esittämällä, mutta ei se tuollaiseen nuoreen viriiliin mieheen tehoa. :)


Perjantaina suunnattiin melkeimpä heti Petikkoon treenimään. Gimma otti tunnaria, jossa oli taas vaikeuksia. Näpsi ym. mukavaa. Toistoja tehtiin ehkä joku viisi ja lopetettiin kun tuli kohtuullinen suoritus. Huomaa, että paine tekee tuon näpsimisen. Sitten vähän seuraamista nampalla => ok. Palkkasin eläimen pallolla ja otettiin toinen pätkä => poikittaa. Paikkamakuussa vähän ryömi ja laidunsi Minnan heitellessä palloa Jullelle. Mutta onneksi pysyi eikä yrittänyt lähteä narupallon perään. Lopuksi Gimma pääsi tekemään ruutua (jota kyttäsi jo tunnarin aikana). Hyvin se sinne juoksee, mutta sitten alkaa nykiminen ja yritti miljoona kertaa lähteä ruudusta seuraamaan ilman lupaa. Eteenmenoa myös harjoiteltiin kun löysin yhden pk-kokeen, johon yritetään päästä. Taas tuli eväitä jatkoon!


Lauantain suunnitelma oli mennä katsomaan rotumestiksiä ja treeniä. Laitoin kellonkin ajoissa soimaan, mutta yllättäen se ei herättänyt kun olin laittanut herätyksen arkipäiville päälle. No ehdittiin ihmeen kaupalla ja nähtiin EVL:llän koirat. Lisäksi itsellä oli kyttäyksen alla voittajan koirat. Varsinkin kaukot ja niiden tekniikka kiinnosti. Aika monella oli sama tekniikka-ongelma kuin Gimmalla ja niistä rokotettiin. Kokeen jälkeen mentiin taas Petikkoon ja Minna näytti miten ketjutusta tehdään. Gimmalla oli kyllä herne niin sekaisin kun piti mennä A ja eteenmenopalkka oli vietynä. No onneksi se alkoi vähitellen sutimaan. Noudoissakin kuulemma annan koiralle painetta tajuamattani. Ei ihme kun on alkanut suu käymään. Pieni malinois kuitenkin näköjään kestää vaikka ohjaaja on täysi käsi. Lopuksi lenksulle Julkkusen ja Geen kanssa. Minnalla on tulee ehkä jossain vaiheessa kuvia näytillä. :)


Illalla vielä esineruutuopiskelun alkeita. Gimmalla oli haluton tuomaan esineitä minulle (luultavasti juuri tämän paineentuottamisen vuoksi) eli sitä pitää treeniä vaan mahdollisimman paineettomasti. Tähänkin taas saatiin paljon eväitä! Illan lopuksi vielä tunnari kun saatiin kyhättyä verkkoon kapulat kiinni. Taas meinasi homma mennä näpsimiseksi, mutta tokalla toistolla saatiin jo hyvä suoritus aikaiseksi. Saas nähdä miten homma alkaa lutviutumaan.


Sunnuntai-aamulla Gimma lähtikin sitten Minnan mukana Varsinais-Suomeen ja viettää vanhempieni luona ehkä pari viikkoa. Sanotaan ehkä, koska jos he eivät sille pärjää/Gimma käy rasittavaksi niin haen sen pois sieltä. Juoksua se ainakin tekee, joten jos sille ei kerro napakasti mikä on kiellettyä ja mikä sallittua niin homma voi mennä aika sopaksi..


Kiitos Minnalle ja koirille vierailusta. Otetaan taas uusiksi! Julma-Julle (sai uuden lempinimen joltain hullulta metsän tädiltä joka valitti koirien irtipidosta...hän siis näki koirat auki niin se oli aivan kamalaa) oli aivan ihana nuori mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti