22.9.2011

Vie!

Niinan kanssa suunnattiin tänään viesteilemään. Aluksi otettiin kuitenkin tunnari. Taas jarrut kapuloiden joukkoon. Löysi oman, mutta jäi kapuloiden joukkoon sitä rouhimaan. :( Kannustin tulemaan luokseni. Uusi toisto uudella kapulalla ja sama setti. Nyt oma tuli ihan ilman apuja luo. Tuli vaan mieleen, että pitäisikö jarru kuitenkin olla yksi kasa eikä ripoteltu?


Endomondon mukaan viesteilymatka oli vaivaiset 280m (tosin laitoin sen päälle vasta kun olin kävellyt jo jonkin aikaa). Maasto oli  tosi risukkoista (kaatuneita puita yms) sekä yhtä ylä- ja alamäkeä, mikä ei luultavasti näy GPS:ssä todellisena matkana (kuten esim. tasaisella käveleminen). Gimma juoksi todella hyvin! Ensin minä otin Geen ja menimme B-pisteelle, pieni odotus ja radiopuhelimella käskin Niinan vielä varmuuden vuoksi huutaa. Minä en kuullut mitään, mutta Gimma veti sellaiset kiekat, että se taisi kuulla Niinan äänen. :) Ampui tosi hyvin! Niinalle koira oli tullut hyvin ja sielläkin päässä pieni breikki. Lähetys ja minä olin samassa paikassa, palkaksi sai ruokaa. Uusintalähetys ilman apuja ja taas lähti aivan mielettömän hyvin. Tällä välin siirryin eteenpäin ja maasto vaan muuttui hankalammaksi, tosi syviä rotkoja pari kappaletta ja minä olin sitten viimeisen kumpareen päällä, mutta ajattelin kokeillaan. ;) Gimma löysi aivan mielettömän luokseni! Siitä bileet ja ruokaa taas nassuun. Lopuksi päästin Gimman vapaaksi niin sehän juoksi vielä Niinan luo. :) Aivan tosi hyvät treenit, motivaatio on enemmän kuin kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa. Vaikka matka on vielä lyhyt alokasluokan matkaan verrattuna niin usko Gimmaan on kova. :)


Hitto kun pitää saada tottis ja esineruutu kuntoon! Esineruudussa olen vaan täysi käsi, mutta yritetään. :(

2 kommenttia:

  1. Mä laittaisin kasaan ne namit tai sitten vain yksi isompi nami ennen kapuloita. Voitas joskus treenata esineruutua yhdessä kun musta se on sairaan kivaa ja keikokin tykkää.. mutta ei jaksa yksin talloa.. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, seuraavalla kerralla laitan yhteen läjään jarrun. On varmasti selkeempi kuin ripoteltuna. Kiitos ajatuksen vahvistamisesta!

    Mennään vaan tekemään esineruutua yhdessä. Siinä olisi suuri hyöty kun pääsisi näkemään eri tyylejä ja toimintatapoja.

    VastaaPoista