19.10.2011

Canicrossia, ravia ja Junttojen koulutus

Gimman pääsi lauantaina ravaamaan. En halua tehdä sen kanssa yhtään vetolenkkejä (koska se ei ole pro niin kuin Toukkis ;) ), mutta kun Toukon kanssa en viite juosta päivittäin (tai edes joka toinen päivä) niin täytyy löytää toinen kaveri. Gimma tuli ravaamaan vierelleni ja voi tuska millainen lenkki oli ensin. Kyllä Toukkis on kovan luokan vetokoira, nyt kun vedin lenkin ilman vetoapua niin oli se tuskaa.. :( Aika nopeasti Gimma tajusi juosta vierella, mutta piti sitä muistutella (ensimmäinen kerta kun noin mentiin).


Sunnuntaina sitten Toukkiksen kanssa ja hitto miten hyvä lenkki!!! Tämän lenksun voimalla jaksaa vaikka miten pitkään!! Toukkis veti aivan sairaan kovaa (laukkasi koko matkan!) ja minulla juoksu kulki aivan mielettömän hyvin! Mentiin aivan sairaan lujaa, noin kovaa ei kertaakaan aijemmin menty. Kummatkin oltiin ihan puhki kotona. Tou oli niin mahtava äijä ettei tosikaan, niin paras, että kukaan muu ei kelpaa crossailukaveriksi. Touko-Pouko <3


Maanantainakin crossailtiin suunnitelmasta poiketen, mutta ei olisi pitänyt. Kun kunto ei kestä niin ei pitäisi, koska Toukkis tykkää mennä kovaa ja minulla ei potkua riittänyt. Lisäksi loppumatkasta tuli tosi paha olo.


Maanantai-illalla mentiin tokoilemaan. Gimma oli ekana pihalla kun juoksuisena ei saa mennä halliin. Otin sen suoraan autosta tunnaria tekemään. Toi oman, ihan ok suoritus (minusta oli hieman häslä). Samuli oli käytti meidän vanhoja kapuloita, joten suoritus oli minusta siihen nähden hyvä. Sitten juteltiin eteentulosta ja sen opettamisesta kun Gimma nykyään haluaa hakea aina suoraan sivulle...miksiköhän?? ;) Kuulemma sheippauksen kautta se olisi hyvä opettaa. No tähän projektiin pitää vaan lähteä, koska se ongelma (eli suora sivulletulo) ei poistu mihinkään.. Sitten uusi tunnari ja kaikki taas räjähtää.. No lopuksi se oma tuli..ei Gimmalle vaan sovi tuo tunnarin toistaminen vaikka tehtaisiin jotain muuta välissä, tai siltä se minusta näyttää.


Tiistaina käytiin tokoilemassa bortsujen kanssa Sirkuskentällä. Iida teki meille tunnarin ja Gimma oli niin korkeakiitoinen että voi *aska. Alkoi tuomaan ihan mitä kapuloita sattuu minulle!!! Yritä siinä sitten hengittää ja olla.. :( Jäi koko treeneistä tunnarin takia niin huono mieli.. Perusasennotkin oli ihan hanurista kun kytsi koko ajan ja kaukoissa on niin sfääreissä ettei i-m -vaihto edes ota onnistuakseen ja ja... No kaivellaan jotain onnistumisia.. Takapalkalla stopit taas alkoi sujumaan, joten sen kanssa tehdään niitä. Ruudussa haki paikkaa aika hyvin (saisi hakea paikan vieläkin paremmin..). Metsku ihan jees (ei laukannut ihan koko palautusmatkaa). Paikkaistuminen pari kertaa palkaten oli myös hyvä, tyttö on ryhdikäs. :)


Tiistai-illalla Mikan kanssa tunnari nurmella. Annettiin ruoka ennen tunnaria. Joukkoon oli laitettu Frolicceja ja lähetysmatka vain muutaman metrin. Söi namit ja alkoi haistella, vähän törkki nenällä rumasti kapuloilta (mutta ei ottanut suuhun) ja toi oman. Rauhoittikohan ruoka elukkaa vai..??


Ei muutakuin että terveisin täältä missä mikään ei taaskaan ota onnistuakseen.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti