5.10.2011

Terapeuttista toko-tottista

Tänään käytiin ATD:n tokotreeneissä. Ensin Gimma meni makuulle parin metrin päähän hypystä, koska jos nyt päästään kokeeseen niin onpahan tuotakin ainakin kerran treenattu. Hyvin pysyi vaikka kapula ja palkkapallo lensi. :) Sitten otettiin liikkeestä istumista vähän namilla, jotka oli huonoja ja hitaita. Tässä välissä heivasin koiran autoon ja autoin muita. Sitten uudestaan Gimma kentälle ja otettiin tunnari. Nyt oli yksi kokonainen lihapulla tunnarien edessä, joka pysäytti hyvin => oma tuli. :) Sitten seuruuta eri askellajeissa, oli ihan tosi kiva (poikitti vähän, mutta mielentila hyvä, etujalat aivan mahtavat!). Sitten istumista pallolla, jotka oli paljon parempi. Lisäksi käskytinkin selkeemmin, joka on ilmeisesti pallon kanssa ihan hyvä juttu (pallon kanssa koomaa herkemmin). Loppuun paikkamakuu rivissä (mentiin riviin suoraan riehuttamisen jälkeen), joka oli hyvä.


Tosi hyvänmielen treenit. On se toko ja tottis vaan kivaa! <3 Onneksi ei kaikki tekeminen *use. :) Tosin täytyy puolustukseksi agiin sanoa, että ATD:n hallissa agiradat on helposti todella haastavia pienen tilan vuoksi. Esteet on välillä tosi lähekkäin (ei kisoissa saisi edes olla niin lähekkäin) niin se aiheuttaa meille tosi haastetta, koska jos ohjaus kosahtaa yhdessä kohtaa niin seuraavassa kohdassa homma kosahtaa lopullisesti. Mutta siis tämähän on harjoittelukysymys ja ehkä me joskus kyetään menemään tiukemmillakin radoilla. :) En siis syytä radantekijöitä vaan ihan vaan oma osaaminen ei riitä tuolle tasolle, mitä viimekerralla oli. :)


Illalla kävin juoksemassa Toukkiksen kanssa. Toukkis on vaan niin pro! <3 Reippaat 3km mentiin ja sekin tuntuu jaloissa. On vähän kunto karissut, mutta jaksoin ja kivaa oli. Poukkis-Toukkis on pätevä mamman muru!

4 kommenttia:

  1. Joo agitokola on meillekkin haastava kun kyky kääntää koiraa joka ei muutenkaan tahdois kääntyä oikeen korostuu siellä.. Toisaalta hyvä niin tulee väkisin treenattua niitä heikkoja puolia. :) Treenattasko ens viikolla esineitä? Mulle kävis tiistai.. Jos saaatas kerran treenattua yhessä ennenkuin lumet tulee! :D

    VastaaPoista
  2. Siitä olen samaa mieltä, että harjoitus tekee mestarin. :) Gimma kyllä kääntyy ihan hyvin, mutta kun minä en osaa.. Eli olen niin se heikoin lenkki tässä tapauksessa.

    Tiistai kuulostaa hyvälle! Mulla on koulua klo14-16. Sitä ennen käy ja sen jälkeen käy. :)

    VastaaPoista
  3. Pk-orjapiiskuri täällä hei! Jokos on niitä kisanomaisia viestitreenejä vedetty? Koe meinaan lähestyy... ;)

    VastaaPoista
  4. Hei pk-orjapiiskuri...uskallanko sanoa että ei olla tehty.. Ensiviikolla on ihan pakko..! Kiitos piiskuroinnista..!!

    VastaaPoista