9.10.2011

Tokoa ja vähän aksaakin

Lauantai aamusta Toukkiksen kanssa juoksemaan (3km). Oli hankalaa, olen vieläkin jumissa. No edetään kuin mummo lumessa. :) Toukkis juoksi onneksi hyvin ja oli pätevä crossailukoira.


Seuraavaksi tokottamaan AgiTokolaan. Ketään ei ollut aluksi tullut paikalle, joten tein keppejä. Tosi hyvin haki eri kulmista hyppyjen kautta, mutta jostain syystä lopetti muutaman kerran ennen viimeistä väliä! :O Pitää ilmeisesti muistaa taas ottaa kaaria käyttöön, jotta Geelle muistuu mieleen keppien suoritus. Aivan raivolla se niitä keppejä menee, että hyvä etteivät kepukat katkea... Varsinkin jos jostain putkesta tulee kepeille niin..nytkin lensi kerran tokasta välistä ulos.. Sitten tokotusta. Ensin pk-seuraamista, kivaa ja energistä. Nyt vihdoin näki miltä koira näyttää (hallissa tosi hyvät peilit!). Vähän se poikittaa, mutta jos saisin sen pysymään taaempana niin ei tuo niin pahalta näytä. :) Sitten paikkamakuu. Ihan jees ja tehtiin myös paikka-istuminen ensimmäistä kertaa "kunnolla" (palkkailin vähän väliä, mutta olin piilossa). Sitten tunnari (ympyrä) tällä kertaa Janinan kanssa ja ihan vierailla käytetyillä kapuloilla. Gimma haisteli pitkään, mutta oma tuli! Onneksi Junttojen koulutus on taas maanantaina niin saan kysyttyä miten nyt etenen tunnarin kanssa. Lopuksi metallia.. Aivan sairaan hyvin nouti, mutta sitten sain aivopierun kokeilla hallin metallia joka on aika painava. Gimma ei halunnut sitä nostaa ja laitoin sen sitten lopuksi sen suuhun...ja se on juuri se mitä Gimmalle ei saa tehdä. No eihän se sitten halunnut noutaa ollenkaan metallia. Että sitä voi olla tyhmä..


Illalla käytiin syömässä ravintola Postres:ssa. Oli kyllä hieno ravintola ja ruokakin oli erinomaista. :)


Sunnuntaina sitten otettiin isännän kanssa tunnaria ja sitten metallia. Tunnarissa (rivi) meni ensin nostamaan väärän, mutta vaihtoi sen samantien omaan. Tehtiin uusiksi ja sitten oma tuli kerralla. Hyvä näin. Nyt vaan tarvitsisi neuvoja mitä näissä tilanteissa kuuluisi tehdä. Missä tilanteissa tunnari tulisi uusia..?? Lopuksi metallia. Aivan mahtavia noutoja! Onneksi Gimmalle ei jäänyt yhtään hampaankoloon eilisestä. :) Ainoa mitä huomasi oli äänenkäyttö, jonka nyt tajuan johtuvan epävarmuudesta/paineesta. Sitä nytkin näkyi eli haukahti taas syöksyessään noutamaan kapulaa. Vauhti oli hyvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti