21.11.2011

Agia

Ainiin... Naantalissa Gimma pääsi taas ryöstöreissulle. Gimma aukaisi Royal Caninin astian, pää oli astiassa ja likka ahmi ruokaa minkä ehti. No taas se oli heikohkossa hapessa, kun kurkku oli täynnä suurta Energia-nappulaa. Vaikka Gimma on lihonnut niin sen ruokahalu ei hävinnyt mihinkään. Se on edelleen ahne, mikä on aivan mielettömän hieno juttu. Täytyy katsella jos aletaan vaikka ensi vuonna jäljestämään tai sitten ei.. Viesti ehkä meillä jää pois kuvioista kun Niina muuttaa pois pääkaupunkiseudulta. Harmi, hyvä kaveri muuttaa kauemmas ja harmi kun Gimma oli jo koevalmis lajissa. :( Täytyy katsoa jos saisin jonkun kanssani viestiä harrastamaan.


ATD:n reenilöissä tehtiin ensin ympyröidyillä numeroilla oleva rata (rata alla). Gimma oli aika normaalilla päällä. Reeneistä on videota tarjolla (kiitos Iidalle), jotta Minna näkee millainen tuulimylly sitä nykyään olen. :) Radalla kepeissä oli kaaret varmistassa alkua ja loppua. Nyt kun on vähän ylimääräistä aikaa niin se pitää käyttää keppien vahvistamiseen. Kontakteilla yritti taas lipsuilla, mutta täytyy vaan pysyä tiukkana. Lisäksi toisen radan (neliöt numerot) esteet 3-5 aiheuttivat harmaita hiuksia (voi minua, ennenaikainen vanheneminen tulee..). Aika loppui myös kesken, joten toisesta radasta ei ole sen enempää kerrottavaa. Rengas sujui taas joka kerta! Isäntä kommentoi videoita ihanasti; rajoitan kuulemma liikaa menoa kun Gimman pitää odotella kontakteilla. :D Olempa julma. ;)


21.11.2011

11 kommenttia:

  1. Olet kehittynyt ihan sikana, hyvä sinä! :))

    VastaaPoista
  2. Vau! Minusta sinä ohjaat nätin eleettömän näköisesti. Gimma on nopea likka! Kyllähän te jo nyt voisitte kisauran aloittaa. :) Minkä kokoinen Gimma on?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minna (itken kohta)! <3

    Kiitos myös Eevalle kommentoinnista. :) Välillä siis ohjaukseni näyttää tuolta (ja se on tavoitteeni), koska muuten homma menee ihan säätämiseksi. Gimma on noin 61cm korkea, puntarilla se ei olekaan käynyt pitkään aikaan (voisinkin sen tehdä..).

    VastaaPoista
  4. Niijoo ja pakko kommentoida, että nyt kun saat vielä jalkoihin vauhtia ja pidettyä Gimman kohtuullisilla kierroksilla (teki mieli laittaa silmät kii, kun teki ton kahdella loikalla A-suorituksen, se oli tosi hurja..), niin ootte ihan koneita! :) Etenpäin sano mummo lumessa!

    VastaaPoista
  5. Hienoa menoa ja WAU miten hienosti sie ohjaat!! Oikea viilipytty :). Lahti ei ole kaukana, viikonloput olen edelleen täällä, että voipihan se onnistuakin tuo reenaaminen ;)

    VastaaPoista
  6. Minna: Joo Gimma harrastaa edelleen tuota A:n harjan yli liitämistä (se on kuin liito-orava kun takajalkoja katsoo). Kyllä tuo meno muutenkin on välillä aika hurjaa, mm. ekassa pätkässä sillä lähti takapää alta keinun jälkeen. :/ Mutta suurin ongelmahan on juuri minun liikkuminen, en ossaa. :(

    Kiitos Niina! Niin ja tuo rauhallisuus tulee muuten aika paljon siitä, että jos alkaa sähläämään niin "se meni jo". Eli pakko keskittyä vaan ohjaamiseen, jotta onnistutaan edes sen verta mitä nyt. :) Vai olet viikonloput täällä!!! No kyllähän me sitten jatketaan treenailuja! Ei sitä nyt niin usein tartte treeniä, että kyllä ne satunnaiset riittää. ;)

    VastaaPoista
  7. Voi video! :D Samaa mieltä edellisten kanssa ootte mennyt huimasti eteen päin!! Ihan kiljukaula Gimma! :D Keiko meinas revetä turkistaan kun katselin tän pari kertaa! XD

    VastaaPoista
  8. Mukavan näköistä menoa, kepit on aika vinhat :)

    VastaaPoista
  9. Tia: Mukava kuulla sinunkin suusta, että ollaan kehitytty. Meidän ryhmässä on yksi pinseri, mikä kanssa sekoaa kun kuulee Gimman huutavan. Olisi kiva tietää mitä muiden koirien päässä liikkuu kun kuulee Gimman huutavan. :D

    Veera: Gimma on ihan itse oppinut "melomaan" kepeillä ja sitten kun siihen lisätään raivo niin meno on juuri tuon näköistä. :)

    VastaaPoista
  10. Wau mikä Gimma ja ohjaaja! :) Tiedätkö mulla ei oo aavistustakaan millä mä meinaan lumien/jäiden tultua tuolla juosta...ääh mistäköhän sitä kyselis mitä olis paras ostaa tossuiksi sitten..

    VastaaPoista