4.1.2012

Agia taasen :)

Tällä kertaa oltiin Agitokolassa Tiltun kanssa. Oli taas opettavaa ja kivaa. :D Tällä kertaa oli taas netistä bongattu rata. Ainoana muutoksena renkaan poisto tilanahtauden vuoksi.


stratwin.fi
Ensimmäisellä kerralla lähdin taas kaahottamaan ja unohdin koira, joten Gimma tuli puomista ohi. Taas, miksi ihmeessä hätäilen kontakteilla?? Puomin jälkeen rintamasuuntani oli väärään päähän putkea, joten sinnehän se meni. Kun korjasin tämän niin ei ollut mikään ongelma. 8-12 meni helposti, Gimma irtoaa hyvin niin voin jäädä vaan odottelemaan sitä muurin tuntumaan. Muurilla tipui välillä palikoita. Kepit meni hyvin ja sain Gimman hyvin vekattua 17:sta, mutta muutaman kerran Gee pääsi pujahtamaan putkeen kun se oli siinä niin hollilla. Jos vekkasin kunnolla (enkä sinnepäin) ja otin haltuun niin meni nätisti. Viimeinen esti olikin meillä sitten niin lähellä putkea, että sinne ehdin vaivoin ja pari kertaa koira tulikin jaloille. Kerran saatiin menemään niin, että ainoastaan 8.rima tippui. :)


Ehjä kokonaisuus olisi kiva tavoitetila. Ehkä joskus sitten.. Jotain pitää myös kontakteille tehdä, niin helposti käden heilautuksesta lähtee liikkeelle. Ihme lintsari..
Ainiin..ja ällöttävin asia ever... Isä ja äiti oli pari päivää ennen vuodenvaihdetta käyneet mökillä. Topille oli tarttunut punkki selkään!!!!! Ihan ihme meininkiä, eikö nyt pitäisi olla talvi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti