23.1.2012

Aksaa ja tunnarikokeilu

Eilen otettiin tunnari ekan kerran sen katastrofaalin jälkeen. Gimma tökkäsi nenällä väärää (ei ottanut suuhun) ja otti oman. Noin metriä ennen luovutusta tiputti kapulan, mutta nosti sen itse. Oli luovutuksessa epävarma, mutta se on erittäin ymmärrettävää. Olen niiiin helpottunut!! Hitto se liike ei hajonnut! :D Kiitos Gimma...taas kerran. :) Varmasti töitä saadaan vielä tehdä, jotta tilanne saadaan entiselleen, mutta tästä on hyvä jatkaa.


Tänään aksailtiin. Aivan sika hyvä menoa, oltiin niin kahdestaan radalla kuin olla ja saattaa. Aivan ihana tunne. Rimoja tippui muutama, mutta ne olivat täysin minun mokia (taas ne kädet ja ajoitus!!). Kouluttaja jaksoi vääntää rautalangasta meille pikkujuttuja ja minä taas oppisin lisää asioita. Osaa mm. blokata Gimmalta tehokkaasti esteitä, ei ihme jos menee sinne minne ohjaan eikä sinne minne haluaisin. Olen niin fiiliksissä..! :D Tosi hienoa, että meillä on koulutuksiin sitoutunut ohjaaja, joka puuttuu virheisiin ja jaksaa opastaa.


Illalla tunnari; otti oman, tiputti ja alkoi tarkastelemaan muita. Nappasi suuhun väärän, sylki ja otti oman. Tämän jälkeen motivaationostoja, pallo palkka. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti