21.1.2012

HYL x2

Huh huh mitä juoksemista! Agirata meni vähän paremmin, mutta Gimma tiputti kaksi ensimmäistä rimaa. Jätinköhän sen liian lähelle estettä vai osaatteko sanoa onko ohjauksessa jotain vikaa? A:lle kääntyi mielestäni hyvin, kontakti hyvä. Renkaalla ihan hyvä kääntö, mutta puomi oli hidas. KEPEILLÄ VIRHE! *mur* Mutta sanon Gimmalle kerran kepit kun oli pitänyt hokea, sillä oli varmaan tuossa vaiheessa aivot vähän jäässä. Sama keinulla, olisi pitänyt olla tiukempi! Videolta katsottuna aika oli ihan kiva, vaikka uusin kepit ja keinun sekä pidin sitä kontakteilla hetken. :) Hyppärillä toka rima tippui, tarkoituksena oli persjättö putken jälkeen. No ei mitään jakoa ja rintamasuuntani näytti putkeen. Ei pysähtynyt vaikka tasajalkaa hyppisin. No jatkoin ja sitten räpellys alkoi.. Gimma ei irronnut kuten haluin. :( Kepit samalla kulmalla ja ne oli niin <3. Loppu meni kivasti. Tälläkin radalla aika ihan hyvä. :)


Kun päästiin maaliin niin pari ihmistä tuli kehumaan Gimman keppejä. Aika keppiraivoeläin. <3 No ei muutakuin uutta putkeen, ehkä joskus minäkin opin! :) Lisäksi olen niin onnellinen kun Mikaela sanoi, että meno näytti välillä agilityltä! :D Ainiin, Gimma ei kaatunut kertaakaan (vaikka noilla käännöksillä se olisi voinut helpolla käydä)! :D Eli ei yhtään harmita vaikka ei Hyvinkäälle mennäkään (koskaan ei saa sanoa ei koskaan, vaikka melkein nyt voisin sen sanoa). Ja onhan täällä muitakin hyviä kisapaikkoja.
11 kommenttia:

 1. Hienostihan tuo meni! Gimma on nopea elikko. - Kiva tietää, että tuo pohja on luistamaton.

  VastaaPoista
 2. Hieno avauskisa, siitä vaan jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kisauran avauksesta, siitä se lähtee! :) Agiradalla tuossa alussa sulla laskee käsi niin rimat tippuu. Hypärillä työnnät Gimman tosiaan aika tehokkaasti sinne putkeen, mutta onhan tuola oikein hyviä pätkiä! Uutta starttia putkeen vain :)

  VastaaPoista
 4. Eeva: Mä tykkään kyllä kovasti terveysside-areenan pohjasta. :) Gimma on kyllä aika Gimma. ;)

  Lotta: Pakko sitä on uutta vaan laittaa putkeen, takoa nyt kun rauta on kuumaa. :)

  Enni: Suuri kiitos analysoinnista. Joo yritin tuossa hypärillä persjättöä putken jälkeen, mutta en ylläri ehtinyt. Tästä syystäni rintamasuuntani on suoraan putkeen.

  VastaaPoista
 5. Olit tarkkana lähdön ja kontaktien kanssa, hienoa! :) Oon kyllä niin ylpeä teistä molemmista <3 ! Sit vaan treeniä lisää ja uutta starttia alle. :))

  VastaaPoista
 6. Kiitos Minna. <3 Se on vaan tosi vaikea valita, mitä ohjausta tuon kanssa tekee (ihan mutulla mennään kun olen niin vihrä lajissa). Luulin ihan tosissani, että ehdin tekemään persjätön putken jälkeen => en ehtinyt ja rintamasuuntani näytti suoraan putkelle. En siis suomeksi oikein tunne ulukkaani ja juuri mitä Enni sanoi niin käteni ovat levottomat. Nyt alan kiinnittää niihin ekstrahuomiota! Ohjausvalinnat varmaan kehittyy vaan treenaamalla ja opettamalla miten tuon elukka toimii. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä kisa-aloitus! Nyt vaan uutta matoa koukkuun :) Tarttis varmaan itsekin mennä välillä kisaamaan...

  VastaaPoista
 8. Hieno kisauran korkkaus! :) Samaa mieltä kuin muutkin, että uutta vaan putkeen ja agilitylta se kyllä näyttää! ;D

  VastaaPoista
 9. Upeet kepit. Mahtava eläin sulla. Olen kateellinen tuosta vauhdista, kunpa bt:ni menisi noin lujaa. Treenaamalla ja kisaamalla oppii tuntemaan koiran paremmin, ei siihen muu auta. On totta, etten itsekään tunne omaa koiraani vielä kunnolla, mutta ainakin paremmin kuin puoli vuotta sitten. : )

  VastaaPoista
 10. Kiitos Heli. :) Sulla on pienempi koira niin ei se voi tuollaista vauhtia mennäkään. Eläkä vähättele, tehän olette jo kolmosissa ja teillä on tosi hienoja tuloksia takana (ja vielä enemmän niitä on varmasti edessä)! :)

  VastaaPoista