8.1.2012

Isäntä ahkeroi! Taas on tunnareita sahattuna laatikollinen ja samalla ne muuttivat sisälle asustamaan. Nyt aletaan oikeasti työstämään tunnaria eikä vain vetelehditä. Isäntä saa levitellä kapulat täällä sisällä niin ei tarvitse toista ulos käskeä ja onhan se itsellekin kivempi täällä sisällä kotona harjoitella. On se vaan hienoa kun toinen auttaa! Arvostan sitä suuresti.


Yksi tunnari siis tehtiinkin jo tänään. Samalla tyylillä kuin ennen. Meni suu auki ensimmäiselle (ei ottanut kapulaa varsinaisesti suuhun) ja alkoi haistella. Heti oman tullessa kohdalle nappasi sen suuhun ja toi (kävellen..). Eli on epävarma, mutta työskentelee rauhallisesti. Se on paljon se! Tästä eteenpäin Mika saa/pitää koskea kapuloihin ja Gimman on vaan jaksettava hakea se minun haju. Jotkuthan ei treenaa tunnaria ollenkaan puolison kanssa, mutta minä nyt ainakin kokeilen näin.. Pakkohan koiran on oikeasti erottaa meidän haju..??

6 kommenttia:

 1. Tsempitykset tunnarioperaatiolle, täällä sama käynnissä! Kyllä se on erotettava ohjaajan haju, eikä vain ns. tutun käden haju. Sitten vasta kävisi epäreiluksi, jos ohjaaja vaihtuisi tunnarissa. Meillä äiti (koirille kovin tuttu, onhan hänen luona osittain asuttukin pari vuotta sitten) on tehnyt tunnareita ja avustanut, kohta laitetaan mieskin asialle Visan kapuloita koskemaan. Joskus aikanaan Minon kanssa tehtiin myös ruualla kyllästettyjä kapuloita, joiden joukosta piti silti hakea oma...

  VastaaPoista
 2. Kiitos ajatuksen vahvistamisesta. Helpottaa ja antaa huomattavasti motivaatiota kun voi kotona treeniä ja saa toistoja aikaan. Turhaa vaan pelkään tuota tunnarin tekoa, ei se taida kaaliin mennä kuin toistoilla. Tsemppiä myös teidän tunnari-projektille. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin mieheke joutuu useinkin tunnaritouhuihin ja Lorea se ei ainakaan sekaa. Mun hajua se sieltä etsii :) Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 4. No nyt on sitten mustaa valkoisella, että niin ne muutkin miehekkeet auttavat. Jääköön tämä todistukseksi sitä varten jos tulevaisuudessa käymme asiastasta keskustelua.. :P

  VastaaPoista
 5. Meillä ainakin koirat osaa tunnarin vaikka niitä olisi kuka kopeloinut. En edes halua pitää kapuloita "neutraaleina" vaan appari saa aina klähmiä niitä ja vaikka hinkata makkaraan, mulle ihan sama. Haluan korostaa koirilleni sitä, että hakevat vain ja ainoastaan minun hajuani, vaikka tarjolla olisi niiden mielestä jonkun huipputyypiinkin hajuja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riitta kommentoinnista. Meillä tunnariprojekti jatkuu ensiviikolla... Vähän jännittää kun ei yhtään tiedä missä kantimissa liike on. Masentaa jos pitää aloittaa alusta.. :(

  VastaaPoista