13.1.2012

Painetta (ja paljon..) tunnarissa

Tiistai-iltana tehtiin tunnaria. Gimma oli todella epävarma, se ei ymmärrä yhtään mikä on homman nimi; toi vääriä ja koski vääriin..vaikka merkkasi oman.. :( Lopuksi kapuloilla oli niin epävarma koira, että päätin laittaa sen hehkeksi tunnarista tauolle. No kait tämä tästä, vaikka inhottavalta takapakilta tämä tuntuu. Ehkä itse pitäisi osata sanoa ei kun ehdotetaan koulutuksissa jotain mikä tuntuu epäsopivalta metodilta meille..?? Kaiken muun se olisi varmaan koulutuksessa kestänyt, mutta ei sitä kieltämistä kieltämisen perään..vielä kun Gimman takana tehtiin noutoa niin se yhdistettynä kieltämiseen oli niitti. :( ..Toisaalta vaikka Gimma on ennenkin ottanut painetta niin ei se sitä yleensä jaksa kauaa pitää yllä ja yritän ajatella, että eihän mitään uutta pysty oppimaan jos ei kokeile.. Uhkasin jo myydä tuon elikon mustalaisille ja lopettaa tokon..harmittaa niin paljon. :( Mutta niin kuin isäntä totesi, ei tottelevaisuusvalionarvo ole mikään läpihuuto juttu, muuten meillä olisi valioita paljon enemmän. Takapakkeja pitää vaan ottaa vastaan. Itseä kuitenkin ihan satasella risoo, että meillä alkoi kaikki sujumaan aika kivasti ennen tätä. :( Nyt tuntuu, että kisaamaan päästää ehkä joskus.. Nyt pitää vaan niellä tilanne ja aloittaa harjoitukset hetken päästä uusiksi ja katsoa sitten mikä todellinen tilanne on.


Keskiviikkona päästiin kokeilemaan Vuokkoset-areenalla aksaamista. Pohja oli tosi positiivinen yllätys, joten kisatkaan Gimman puolesta ei jännitä. :) Gimma ei meinaan kaatunut kertaakaan! Toivottavasti pohja paljastuu myös kisatilanteessa hyväksi. :)


Tänään ollaan otettu kaukoja ja Gimma sai ruokansa kakeista. Kuppi oli takapalkkana ja homma pelitti. Välillä se takapalkka toimii. :) Muuta ei ollakaan tehty..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti