13.2.2012

Agia

Tänään kävin Murressa ostamassa vähän sisäelinseosta, naudan mahaa ja Riitan suosittelemaa Dorwest Easy-Greeniä. Ruokintaankin tuli taas uusia ideoita kun keskustelin yhden myyjän kanssa. Eiköhän tämä tästä. :) Aloin myös keräilemään vähän yhdelle välilehdelle raakaruokinnan kustannuksia. Julkaisen sivun kunhan saan sen valmiiksi. Itseänikin kiinnostaa mitä tämä tulee kustantamaan. Lisäsin myös uuden tunnisteen "raakaruokinta", johon kerään tekstit koskien raakaruokintaa. Tällä hetkellä raakaruokinta tuntuu hyvältä ja toivottavasti voidaan tällä tiellä jatkaa! :)

Ilalla oltiin aksaamassa. Oli ihanaa treeniä kun kolme koiraa ja aikaa 1,5h. Suoraan sanottuna luksusta! Tehtiin alla olevaa rataa. Ensimmäinen ongelmakohta oli muuri (3). Gimma piti lähettää takaakiertoon voimakkaasti, jotta ei tekisi liian tiukkaa kiertoa. Aidalle (8) tehtiin takaaleikkaus, johon saatiin hyvää treeniä. Takaaleikkaus kun on ollut ongelmana meille. Seuraava ongelma oli puomi (9). Kunnon haltuunotto ja hyvä ohjaus niin Gimma meni puomille. Muuten meni kyllä putkeen (2) niin että soi.. Kepit haki hienosti, ekalla kerralla oli kuitenkin kaaret alussa apuna. Seuraavaksi aita (13) meni tosi hyvin. Gimma lähti todella hyvin takaakiertoon joka kerta! Muurilla (14) kunnon haltuunotto ja pakkovalssi. Tämä oli hankala kohta. Ensimmäisellä kerralla A:lle (17) vienti epäonnistui oman huonon linjan vuoksi ja Gimma hyppäsi hypyn (21). Linjan korjauksella ei mitään ongelmaa. Loppusuora meni myös hienosti! Lopuksi mentiin rata vielä pari kertaa putkeen ja yhden virheen taisi tehdä. :) Aivan sika-kivat treenit ja taas oppi uutta. Vaikka aluksi rata tuntui mahdottomalta niin se oli juuri sopivan haastava meille.

ATD-treenit 13.2.2012

Illalla vielä tunnari sisällä. Kapulat oli tosi lähekkäin (väli 4cm). Otti väärän suuhun, mutta vaihto omaan. Eli tänään ei mennyt ihan putkeen...harjoitukset jatkukoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti