19.2.2012

Lauantai-tokotukset

Ihan ensiksi on pakko hehkuttaa. Purkautusin treenikaverille, että kun meillä on niin vähän tokoa niin nyt päästään extraryhmään! Nyt on tokoa sitten joka lauantai. Eli vähintään kerta tokoa ja kerta aksaa viikossa. :) Ihan joka lauantai ei varmaan mukaan päästä kun Naantalissa käydään välillä, mutta eipä se haittaa. Lisäksi vaihdellen olen tokoillut/aksaillut torstaisin niin eiköhän tässä taas ole sellainen määrä treenejä, että yksi pieni mali-eläin saadaan tyytyväiseksi. :)

Kertaus lauantain tokoista.

  • Seuraamista: Piippasi kerran, josta kielsin ja suu pysyi supussa. Täytyy miettiä jatkossa pitäisikö laittaa jäähylle tms. Varsinkin sivuaskeleet kuumuttavat aivan sairaasti. Harkattiin myös sivulletuloja ja jos pallo näkyi vähänkin niin eihän niistä tullut mitään, ihan kierossa ja pallohuurussa koko elikko. Pitää varmaan näitä tehdä nampan kanssa vähän. Vinot perusasennot kun antaa niin huonon kokonaisvaikutelman.
  • Tunnari: Tosi lyhyt matka. Toi väärän ensin kun oli lähminyt kapuloita.Lähetin uudestaan ja nyt toi oman. Miten se onkin tuolla hallissa noin hankalaa?? Tämän jälkeen hain hallin palikoita, kaadoin pussin maahan sekalaiseen järjestykseen ja laitoin oman joukkoon. Odotutin kapuloilla kunnolla, haisteli pitkään ja lähti kapuloilta pois (vähän kuin Gimman mielestä oma ei olisi siinä?), palasi kapuloiden luo ja toi oman! :) Kotitreenit jatkukoon ja eiköhän kun treenimäärä nousee niin pakko sen on vaikuttaa osaamiseenkin. Toinen juttu mitä olen miettinyt niin pitäisikö koira kääntää vaan tunnarissa minun mukana? Silloin Gimma ei näkisi kapuloiden laskemista..
  • Eteentuloja: kivasti tuli. :)
  • Merkki: Suuret avut oli taas käytössä, mutta ehkä Gimma alkaa jo vähän ymmärtää merkin ideaa. Eihän siis itse merkin viereen juoksu ole sille ongelma vaan se, että se olisi täysin suorassa merkin takana. Näitä vaan paljon lisää niin eiköhän se siitä! :)
  • Ruutua: Virittelin, palkkasin, uusi perusasento ja lähetys. Ei ääntäkään, tosin vauhtikin oli maltillisempi (laukkaa kyllä). Sitten lähempää vielä paikanhakua. Ihan jees. :)
  • Noutoa: Jossa myös sivulla palkkaa heiton jälkeen ja sitten nouto. Näissäkin vähän negatiivisesti vaikuttaa vauhtiin, mutta ääntä ei päästänyt kertaakaan! :D
  • Ohjattu: Sirken neuvomaan tyyliin. Toi joka kerta oikean kapulan! :D
  • Kaket: Aivan sika hienot! Laitoin hyppyriman takajalkojen eteen, jotta näkisin jos etenee. Meni jopa vähän taaksepäin, joka on vaan positiivista. :)
Eiköhän tämä siis tästä. Tunnaria vaan pitää treenata ja PALJON! Stoppeja myös treenata paljon. Huomaa, että ne liikkeet juuri pissii mistä en itse pidä.. :/

Muuten viikonloppu menikin hujauksella kun meillä oli vieraita. Gimma oli ihan huumassa kun Matias (1v2kk) oli kylässä. Gimman mielestä olisi niin kiva nuolla lapsen naamaa ja kanniskella sen leluja. Touko ei ihan sulattanut lasta, mutta vähän Toukokin sai olla lapsen kanssa (tosin täysin vahdittuna). Lapsen ollessa sylissä se on ok, mutta ainakin lapsen "tuijotus" saa Toukon murisemaan. Miksi ihmeessä sen on niin vaikea sulattaa lapsia???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti