5.3.2012

Lisää kivoja juttuja

Me päästiin jäseniksi Laguun, joten ei tartte kesällä sitten sormia pyöritellä. :) Lisäksi saatiin vinkki "paikallisesta" tokoseurasta, joten liitytään vielä sinnekin. Vähänkö kivaa. Tulen siis asumaan Seinäjoella taas touko-joulukuun, eli aika pitkään! Vähän jännittää ja onhan se ikävää tuolleen lähteä, mutta ei tehdä tästä nyt mitään tapaa. ;) Asuntoa mulla ei vielä ole, mutta kaupungilta sellaisen lupasivat. Toivottavasti saadaankin niin ei tarvitsisi sitä asiaa murehtia. Onneksi Mikalla on mahdollista tehdä etänä töitä niin ei tarvitse toivottavasti siellä ihan yksin olla. :)

Tänään Toukkiksen kanssa hiihtämässä. Ihana keli, ehkä jopa hieman liian kirkas. Latu oli ehkä hieman paremmassa kunnossa kuin eilen illalla, tosin nyt valoisalla näkyi karu totuus mitä kävely laduilla saa aikaiseksi. :( Taas mentiin sama noin kolmen kilsan lenksu, nyt unohdin sitten laittaa gepsin pois päältä kun lopetettiin vetäminen. :D Ehkä minä vielä onnistun sen matkan mittaamaan.. Keskinopeus oli 10,3km/h ja huipparit 28km/h, annoin muuten mennä paitti kurveissa jarrutin. Nyt muistin laittaa Toukon jalkoihin WinterPad-rasvaa. :) Toukon on huomattavasti kuuliaampi kuin Gimma. Hidastuskäskykin toimi tosi kivasti! Lisäksi Toukkis ohitti ihmiset todella hyvin, ihan kuin niitä ei olisi ollutkaan ladulla. Touko on niin super! <3 Enpä tosin ole vieläkään ole päässyt itse hiihtämään, mutta ehkä sitten jossain vaiheessa...viimeistään kun menen yksikseni ladulle. ;)

Illalla mentiin tokokoulutukseen. Me oltiin koko ajan Marilla. Ensin luoksarin maahanmenoja. Tähän saatiin tosi hyvää neuvoa, miten minun kuuluu palkata koiraa jotta saadaan sille oikea maahanmenotekniikka. Ensin vaan lähellä treeniä ja vähitellen etäisyyttä. Gimma näytti tosi hyvää tekniikkaa, joten eiköhän tämäkin tästä. Juteltiin myös luoksarin seisomisesta ja siihen tarvitsen välttämättä apparia heittämään palloa. Sitten kaukoja ja lähinnä seiso-istu -vaihtoa. Kuulemma ei nyt TVA jää tuosta vaihdosta kiinni, mutta heikoin vaihto se on. Juteltiin myös siitä, miten liikkeet alla vaikuttaa Gimman tekemiseen. Tähän Mari neuvoi, että välillä tekee treeniä jolla hakee korkeaa virettä ja sitten aluksi vaan helppoja vaihtoja. Olen myös käyttänyt rimaa apuna niin välillä treeniä jossa ensin rimalla sitten ilman ja taas rimalla. Oli taas todella hyödyllinen koulutus.

15 kommenttia:

 1. Ja meistä saa ainakin treeniseuraa taas :) IKKJ on tokonpuolesta toimiva seura.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! :D Pitäisköhän mun ottaa hallille avain niin päästäisiin sinnekin treenaamaan? Ja juuri tuota tokoseuraa meille suositeltiin. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on Lagun hallille avain joten mukana pääsee sinne ainakin :) Omaakin avainta voit kysyä, jos sielä sattuisi vapaana olemaan. Ilmoittauduitko muuten agiryhmiin jo?

  VastaaPoista
 4. Ilmoittauduin ja ryhmätreenit aloitan Lagussa sitten kesäkuussa. Hyvä, että on tuttuja seurassa niin voin kysellä sulta sitten tyhmiä. :)

  VastaaPoista
 5. Osuttaispa samaan ryhmään Lucan ja Gimman kans :D Lore on ja pysyy sielä lupaavissansa. Ja kysellä saa :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että pääsette ryhmiin mukaan!
  Elämä on niin helppoa ylempänä! :)

  VastaaPoista
 7. Enni: Olishan se ihan pro-juttu päästä teidän kanssa samaa ryhmään. Toukokuussa aksaillaan keskiviikkona, mutta aikaa en nyt muista.

  Minna: Muualla Suomessa on kyllä niin eri meininki. Tuo seura ja sen ihmiset vaikuttaa tosi kivoilta, että on aivan mahtifiilikset päästä sinne treenimään!

  VastaaPoista
 8. Ryhmäjaot tulikin ilmi. Päivä on sama eli keskiviikko, mut Lucan kans ollaan päivän ekassa ryhmässä, te vähän myöhemmässä :)

  Tervetuloa treenailemaan!

  VastaaPoista
 9. Mistä ne ryhmät löytyy? Foorumilta? En niitä löydä vaikka miten yritän. :(

  VastaaPoista
 10. Mä voin laittaa muutaman tutun meilin tulemaan, kenestä voisit saada tokotreeniseuraa, jos haluat...

  VastaaPoista
 11. Kiitos Riikka, laita vaan tulemaan! :)

  VastaaPoista
 12. Ryhmäjakoja ei ole vielä yleisellä puolella julkaistu, mutta kouluttajille ne on kerrottu :)

  VastaaPoista
 13. Mä ajattelin kanssa, että tuo on pakko olla sisäpiiritietoa. :) No mutta kiva tietää, että treenataan keskiviikkona kun toivoin juuri maanantai-torstai -ryhmään. :)

  VastaaPoista
 14. Millaista tekniikkatreeniä teitte tuohon luoksarin makuuseen? Kippe tekee sen tosi kurjasti luoksarissa, joten vinkit olisi enempi kuin tervetulleita :)

  VastaaPoista
 15. Otettiin maahanmenot minun oikealla puolella, mutta en osaa neuvoa kun en saa niitä yksikseen toimimaan. :(

  VastaaPoista