29.4.2012

Laiska, lahna,...tai sitten ei..

Nyt on suurimmat tavarat muutettu Seinäjoelle. Onneksi Mika on ensimmäisen työviikon minun kanssa Seinäjoella niin ei tarvitse olla yksin. :) Gimmakin ehtii tottumaan uuteen asuntoon ja Touko-Pouko, olen meinaan vähän ajatellut ryöstää ne molemmat. :)

Sunnuntaina mentiin Hannan ja Sysin kanssa tokoilemaan Sirkuskentälle. Paikalla oli paljon skeittareita ja perhe potkimassa palloa, Gimmalle pallonpotkijat on aina toivottua seuraa. :) Tarkoituksena oli ottaa vähän kisaimaista treeniä. Ensin paikkamakuun kummallekin, Hanna kävi vapauttamassa Sysin välillä ja Gimma jatkoi makua. Ihan jees oli. Gimman vuorolla perinteiset voivoivoi-liikkeet. Ensin seuraaminen. Hanna ei kuullut mitään, mutta minä kuulin.."kviiik"-meininkiä oli siis tarjolla; lahna heräsi kentälle päästyä. Seuruun lopuksi sai namia (ei siis välipalkkauksia). Poikitti aika pahasti välillä... :( Istuminen oli jees, en tajunnut kysyä Hannalta istuiko nopeasti, mutta istui! :) Luoksarissa stoppi oli yllättävän napakka, oli pakko palkata! :D Sitten otettiin seisomasta maahan ja jäi seisomaan. :( Uudestaan ja sitten elikko päätyi maahan. :) Jos kokeessa käy näin niin kuuluukohan sitten käskeä uudestaan maahan vai luokse? Ruudussa juoksi takarajalta yli kun ei pysähtynyt napakasta (ikuisuusongelma), ehkä oma käskytyskin oli huono. :/ Korjasin kuten kisoissakin tekisin. Seuruuseen tulo oli nopea, mutta törmäsi törkeästi minuun. Hyppynouto oli muuten hyvä, mutta otteessa on huomauttamista. Metalli sen sijaan todella hyvä, todella hyvä laukka molempiin suuntiin ja ote aivan mielettömän hyvä. Ja kummassakin otin luovutuksesta perusasentoon ja perusasennot oli hyvät! Tunnarin teki Hanna (jes saatiin ihan vieras ihminen), rivi ja oma piilossa rivissä. Meni haistelemaan, otti oman, hylkäsi sen ja jatkoi haistelua (vähän oli häröilevän oloinen). Nappasi kuitenkin oman ja luovutti sen! Oma tuli ja se on tässä vaiheessa voitto! Kakeissa eteni (ensimmäisessä vaihdossa, joka oli seiso) ja yhden vaihdon meinasi tehdä vahingossa väärin (sanoin seiso ja meinasi mennä maahan), mutta korjasi ihan itse todella hyvin. Kokonaisuudessaan ihan jees meni!

Treenattavaa:

 • luoksarin loppuasento
 • istumisen muistuttelua
 • ihan sikana stoppeja ja maahanmenoja!
 • kaukot!
Illalla potkittiin vielä kummankin kanssa nurtsilla palloa. Tietenkin onnistuin potkasemaan Gimmaa jalkaa niin, että se vingahti (empä muista koska Gimma olisi viimeksi kivusta vingahtanut). Mitään ei onneksi näyttänyt sattuneen (ei onnu tms.). Toukkis oli hassu poika kun sen kanssa potkin palloa. Se on vähän kuin bortsu vaanimisensa kanssa. :)

3 kommenttia:

 1. Muista mielentilajutuissa aina se, että jos koira tekee väärässä mielentilassa, niin se väärä tekniikka vahvistuu, mutta ennen kaikkea vahvistuu se väärä mielentila, josta tekniikkavirhe tulee. Eli jos seuraa huonossa (=liian korkeassa) vireessä, älä anna seurata vaan keskeytä ja mieti, miten saat oikeaan vireeseen ja sitä kautta teknisesti puhtaampaan suoritukseen :)

  VastaaPoista
 2. Riitta: Olen samaa mieltä, mutta nuo mielentilajutut on hankalia. Niitä pitäisi pohtia selkeästi enemmän, koska niistä se meillä tuntuu olevan kiinni. :/

  Eeva: Yritän tällä viikolla tehdä haasteen! Viimeistään viikonloppuna jos en töiden ohella nettiin ehdi.. :)

  VastaaPoista