24.5.2012

Suunnittelua

Analysoin kisavideon ja siitä + kaikesta muusta on nyt tehty uusi treenilista. Tein oikein excell-taulukon, johon olen kirjannut harjoittelun kohtia. Siitä pystyn vähän seuraamaan, miten mitäkin liikettä on treenattu ja sen, että kaikkia liikkeitä treenataan.

Maanantaina oli tokot. Ensin paikkamakuu. Liikkurin kiertäessä koiria Gimma oli kiinnittänyt huomiota liikkuriin, makuuseen pitää saada lisää skarppiutta. Sitten tunnari. Nyt riviin ja oma oli taas rivissä piilossa. Haisteli hyvin ja toi oman. :) Tämän jälkeen tehtiin merkkiä ja ruutua. Vähän ajatuksissa on luovuttaa suoruudesta merkin takana, Gimma ajautuu aina minusta katsottuna etujalat merkin oikealle puolelle. Eli kyllä se merkillä on, mutta ei suoraan merkin takana. Merkki + ruutu onnistui myös hyvin. :) Sitten Gimma autoon ja toisella setillä iskunoudon kokeilua kapulan päälle hyppäämiseen. Gimma reagoi treeniin erittäin hyvin eikä kertaakaan hypännyt kapulan päälle! Eli nämä nyt treeniin jos tällä asia saataisiin korjattua. Riski tässä on saada noudoista kiihtyvä koira, mutta jotain kapulan päälle hyppimiselle on tehtävä. Lisäksi otin pitotreeniä, se onnistui myös hyvin. Hyvät treenit kokonaisuudessaan.

Keskiviikkona oltiin aksaamassa. Ajattelin, että Gimma olisi nuutunut kun oltiin parin päivän työkeikalla Mikkelissä työkaverin ja hänen sen koiriensa kanssa. Hotellista saatiin taas hyvää palvelua koira-asiakkaina, pointsit S-ryhmälle. :) Gimma rallatteli kaverin koirien kanssa koko keskiviikkopäivän, mutta silti Gimmalla oli virtaa aksoissa. Aksoissa oli illalla ykkösluokan kisarata vähän muokattuna halliin sopivaksi. Karmeaa räpellystä, mutta ainoastaan tokovika aita tippui (muuten olisi ollut ykkösellä läpi). Aika hienosti siis meiltä. Lopuksi treenattiin takaakiertoa ja päällejuoksua. Gimma ei oikein tajunnut homman nimeä tai ohjasin sitä väärin, mutta näissä treeneissä rima tippui joka kerta. :(

Torstai-illalla käytiin taas pyörälenkillä. Matkaa kertyi 5,6km ja puolessa välissä Gimma pääsi joesta juomaan. Harmi kun kohta oli kovin virtaava niin en uskaltanut päästää sitä uimaan. Samalla huomasin, että ilmeisesti hiekkatie jatkuu sittenkin joen reunaa pitkin, joten ensikerralla käymme asian tarkistamassa. Taas Gimma ravasi todella hienosti.

Viikonlopuksi mennään taas Espooseen ja Gimma jääkin sinne pariksi viikoksi. Minulla on nyt seuraavat pari viikkoa 3pv/viikossa töitä Mikkelissä niin en viitsi turhaan ottaa Gimmaa hotelliin makailemaan. Ennemmin se on kotona isännän ja Toukon kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti