21.8.2012

IKKJ:n tokoleiri ja lisää kääntymistä sinne peilin eteen

Vihdosta viimein pientä juttua Jessican koulutuksesta! :) Minä olin ilmoittanut meidät kummatkin leirille ja koulutuksen aiheena meillä oli: ohjattu nouto, seuraaminen, zeta, tökkääminen ruudusta tullessa ja kokeenomainen setti.

 • Ensin seuraaminen. Näyttää hyvältä, mutta väljyyttä haetaan nyt hieman heittämällä namia vasemmalle. Gimmahan on pääosin nyt aika kiva, mutta voihan sitä väljyyttä yrittää vähän saada. :)
 • Zetassa otin keskustelun aiheeksi nopeammat jäävät. Jessican mukaan tekee ihan ok, eikä vielä kannata alkaa puuttumaan vauhtiin. Nopeus voi tulla ihan varmuudenkin kautta. Lisäksi kun ollaan aika moniin kokeisiin ilmoituttu niin turha prässätä liikaa. Ehkä voi saada pisteen enemmän jos tekee nopeammin, mutta jos alkaakin tehdä vääriä asentoja niin pisteiden menetys on vieläkin suurempi! Heidikin totesi tähän, että ei siihen ole pitkää aikaa kun näki Gimman sotkevan jääviä tai tekevän pelkkiä istumisia..tämä kommentti oli niin totta.
 • Sitten katsoimme tökkäämistä ruudusta seuruuseen tulossa. Jessica neuvoi kiljahtamaan kun Gimma törmää, mutta en mä ossaa.. Katsotaan jos levittäisin kättä vähäsen niin tökkäsy ei näkyisi.
 • Seuraavana päivänä otettiin ensin kokeenomaista settiä (EVL läpi ilman edellisen päivän liikkeitä), josta Jessica antoi palautetta. Tämä oli hyödyllistä. Sen jälkeen otettiin vähän korjaussarjaa.
 • Tehtiin puulla iskunoutoja. Näitä vaan pitää tehdä, jotta saadaan noudosta siisti!
 • Kaukoja, joissa ei auta itku markkinoilla. Tosin koska nyt vihdosta viimein tajuan, että ei oikotietä onneen niin ne vaihdot pitää vaan opettaa Gimmalle. Aion kuitenkin tehdä tämän vasta kun olemme saaneet tämän kisaputken ohitse. Projekti tulee olemaan meinään megalomaanisen pitkä.....
Koulutuksen lopuksi Jessica sanoi, että me ollaan kehitytty aivan hurjasti. Tämä lämmitti suuresti mieltä!

Olen taas pohtinut meidän tokoiluja..ja taas ne ovat menneet samalle tollalle kuin joskus aiemmin. En ole mihinkään tyytyväinen. :( Taas piti käydä ulkopuolisen silmien alla totemassa, että joskus se älytön veivaus on haitaksi. Ja minä laput silmillä vaan jatkan älyvapaata toimintaa.. :( Ei ole mikään ihme jos koira paineistuu kun se yrittää ja minä en kelpuuta mitään. Lisäksi kun olen itse saanut sen paineeseen niin on aivan turha koiraan omaa turhautumista purkaa. :( Minua harmittaa aivan sanoinkuvaamattomasti, mutta matkaa on jatkettava. Ärsyttää vain kun nämä omat heräämiset on tapahtuvat koiran kustannuksella. :( Juuri kun luulin olevani viisastunut edes piirun verran, niin tajuan kuinka idiootti olen. Minä tunnen itse koirani, joskus sopii rikkoja rajoja, mutta nyt ei ole sen aika. Nyt kuuluu hakea fiilistä, ei tämä koeputki varmaan Gimmallekaan helppoa ole. :)

Gimma oli viikonlopun taas onnensa kukkuloilla. Voi mitenkä se on onnellinen päästessään Toukon kanssa painimaan. Ne on kyllä niin paita ja peppu, että ei ole mikään ihme jos elämä Seinäjoella "yksin" tuntuu vähän puulta. Isännän kanssa oltiin Weekend Festivaleilla ja vaikka muu siellä tökki niin hyvää musiikkia oli tarjolla! :)

Weekend Festival
Maantaina tokoiltiin taas. Kaikki epäonnistui.. :( Seuruussa poikitti. Ruudussa meni ohi, metalli paineinen, ohjatussa yritti noutaa keskikapulaa (nyt se sitten tapahtui..), tunnarissa maistoi väärää, kaukoissa ei ollut kuulolla.. Että ei ole kovin hyvä fiilis päällä..

Pyöräilyä ollaan myös jatkettu ja tiistaina mentiin jo 8,35km pituinen lenkki. Yritän vähän vaihdella tahtia, mutta Gimman pyrin pitämään ravilla koko ajan. Annan sen juosta vapaana pyörän edessä ja se on aika hyvin oppinut käskyllä vaihtamaan laukan raviksi! Taito tyttö! :D

2 kommenttia:

 1. Aijjai, miten tästä tulikin mieleen se mun 6kk pituinen ahdistus seuraamisen käännöksistä.. :D

  Käännökset eivät parantuneet tuon hinkutusahdistusääks - jakson aikana ollenkaan. Yllättävää sinällään. :--)

  Siis no worries, joskus ei vaan oma pää kestä ja alkaa heittää samaa ympyrää. Mutta vain epäonnistumalla voi oikeasti oppia!

  Fiilis on tärkein, siitä lähtee kaikki. Eli nyt: fiilistele!

  VastaaPoista
 2. Epäonnistumalla pitäisi oppia, mutta ei kahta kertaa pitäisi saman asian kanssa tyriä. :( Niin minäkin ajattelen, että nyt vaan fiilistä rakentamaan. Gimma osaa ja minun pitää vaan pitää pää kylmänä. Kiitos ajatusten vahvistamisesta taas kerran.. :)

  VastaaPoista