10.8.2012

TiK-TaK..TiK-TaK

Sanoo valiokello!!!!! Ei hemmetti me tehtiin se!!! :D

Työpäivän päätteeksi lähdettiin Liisin kanssa ajamaan Vimpeliin. Aivan mahtavaa mennä kokeeseen kun on hyvää seuraa! :D Eikä tarvinnut pelätä ajaessa kotiin yöllä kun oli juttuseuraa (olin kotona noin klo24.00..)..ja seuraavana aamuna aikainen lähtö työkeikalle.. Ensin oli paikallaolot ja seuruu, jonka jälkeen loput putkeen. Gimma oli minusta tosi hyvässä vireessä zetasta eteenpäin.
 • Istuminen ryhmässä 2 min: 8,5
  • Kehä alkoi jotenkin yllättäen ja vippasin Liisille pallon. Gimma näki tämän. Kehään mennessä jouduin sen ottamaan hallintaan, aivot oli ihan narikassa. :( Olin jo ihan varma, että nyt se karkaa sieltä pallon luo. Teputuksesta pisteet pois.. Oma vika, tuon kun tietää niin asiat pitäisi osata hoitaa toisin...tyhmä minä.. :(
 • Paikalla makaaminen ryhmässä 4 min häirittynä: 10
  • Maahanmeno ihan ok. :)
 • Vapaana seuraaminen: 8
  • Tuomarin mielestä todella erinomainen kontakti (no ei kait parempaa voisi edes olla ;) ). Painamisesta ja täykkärien epäpuhtaudesta pisteet pois. Tosin ei se kovasti painanut, mutta liian lähellä se tokoa ajatellen on... Juoksu-osuus näyttää minun osalta niin typerältä... :D
----------poikki------------
 •  Seisominen, istuminen ja maahanmeno kävelyn yhteydessä (seiso-istu-maahan): 10
  • Ennen liikettä iski hirveä paniikki, tarkistin asentojärjestyksen ja liikkuri vielä näytti kädellään zetan sijainnin. :) Gimma otti tosi varmasti liikkeet, soisominen oli todella hyvä, istuminen ja maahanmeno olisi voineet olla nopeampia.
 • Luoksetulo, seisominen ja maahanmeno: 9,5
  • Hirveä paniikki iski ja sanoin meidän merkit kaksi kertaa väärin ennen kuin sain sanottua, että käsi ja suullinen käsky. Gimmaksi ihan kivasti suoritus. :)
 • Lähettäminen ohjattuna eteen, maahanmeno ja luoksetulo: 9,5
  • Tein aika perustelliset virittelyt. Mutta itse liike oli aika hieno!!! Seuruuseentulossa tökkäsi kuitenkin..että se on sillä syvässä.
 • Ohjattu noutaminen: 0
  • Tosi hyvä merkki, mutta sen jälkeen täydellinen vasemman kapulan haku..
 • Metalliesineen nouto ja hyppy yli esteen: 10
  • Possuili taas ja hyppäsi kapulan päälle. Liian vähän ollaan treenattu. Hyvin Gimma reagnoi niihin muutamiin treeneihin, mutta ei pari toistoa tuommoisen virheen korjaamiseen riitä.
 • Tunnistusnouto: 9
  • Tässä oli härdelliä. Liikkuri unohti ensin sanoa liike alkaa ja Gimma siirtyi vierelläni (tuomari ei siksi tästä ottanut pojoja pois). Minä hämäännyin ihan täysin kun liikkuri ojentaa minulle pakastepussia jossa kaikki meidän liikkeen tunnarit on. Sieltä se yksi piti ottaa. Vähänkö tärisi kädet kun ajattelin, että en niitä kaikkia klähmisi. Täytyy sanoa, että oli erikoisin käytäntö mitä minä olen kokeissa nähnyt. Yleensä se oma on valmiiksi erilleen laitettuna. Lisäksi liikkuri käski kääntyä ja vasta sitten kapulan luovutus.
 • Kauko-ohjaus: 7
  • Taas tuli ensimmäiseen vaihtoon lisäkäsky.. :/ Tämä sama vika oli voittajan kokeessa. Tosi hiljaa annan ekan käskyn (ei kuulu edes videolta) ja ehkä käsimerkitkin oli liian varovaiset?? Varsinkin kun tässä vaiheessa alkoi olla jo aika pimeää niin olisi varmaan voinut antaa voimakkaammat merkit.
=EVL1 260,5p, sij.1/3

Suorituksen jälkeen tuomari kehui ja kysyi, että monesko EVL:n koe tämä oli meille. Aika yllättynyt ilme oli kun sanoin, että ensimmäinen. :) Tuomarista täytyy lisäksi sanoa yksi erittäin positiivinen huomio. Seuraamisessa jos koira erkani liikaa niin hän jakoi nollia. Tätä en ole ennen nähnyt, joten on sapettanut aika paljon kun meidän seuruusta otetaan pisteitä pois, mutta jos koira huinii missä sattuu niin eihän siitä sakota sääntöjen mukaisesti.. Tämä tuomari painotti minusta innokasta tekemistä, mistä tykkään itsekin. Enemmin reippaasti ja vähän epäpuhtaasti kuin laamana tekemättä virhettäkään.

Gimma on aika ihku. <3
EVL1 poseeraus
Torstai-aamusta oli aikainen herätys työkeikalle Kokkolaan. Gimma tuli tietty mukaan. :) Sen kanssa on kyllä kiva liikkua eikä tarvitse hotelleissa sitä hävetä. :) Taitaa se itsekin olla aika tyytyväinen kun pääsee sänkyyn nukkumaan. :) Takaisintulomatkalla piipahdettiin Musch:n tehtaanmyymälässä. Aikas kiva ja edullinen paikka, harmi kun ei ole lähempänä!

Hotellikoira
Viikonloppuna onkin sitten Jessican leiri. Me tiedetään ainakin mitä harjoitellaan. ;)

Loppuun 4vee poseeraukset!
Ja pitihän sitä herkkuja saada!

19 kommenttia:

 1. Oijoi, te etenitte heti kunnolla! Paljon paljon onnea! :))

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea! :)

  Tuo tunnarin liikkurointi taitaa olla aika liikkuri kohtaista.. Mulle aika moni sanonut että heillä kanssa liikkuroitu noin kun teillä. Meillä myös kahdessa kokeessa on kapula ollut valmiiksi kynällä merkattu ja saanut pitää sitä tosi vähän aikaa..

  VastaaPoista
 3. Lotta; Joskus pitää rykästä. ;) Kiitos. :)

  Riitta; Kiitos. <3 Olet kyllä kultainen kun olet viitsinyt auttaa meitä. :)

  Tiia; Kiitos. :) No pitää tuommoiseenkin liikkurointiin sitten itsensä totuttaa..aika hurjan kuuloista. :)

  Eeva: Kiitos! On se joo aika superia! :D

  VastaaPoista
 4. Wuhuu, vähänkö ootte taitavia!! Onnea!! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä täältäkin käsin! Ootte mahtavia! :) Jihuuu!!!

  VastaaPoista
 6. Kati; Kiitos! Missä vaiheessä te menette? :)

  Niisku; Kiitoos, aika hurjaa...minun pikku-Gimma..

  Enni; Kiitos, nyt mars tekin vaan ilmoja menemään... ;)

  VastaaPoista
 7. Katson videon, kunhan saan nukuttua univelkoja pois. Mutta piti tulla silti tänne ihkuttamaan vielä ennen nukkumaanmenoa. Ootte niin hyviä! Ämmämmät hiör vii kam! ;)

  VastaaPoista
 8. Kato video ja ottaisin erittäin kiitollisena kommentteja vastaan! :) ..Tuota seuraavaa lausetta en ymmärrä..meidän suuri tavoite on edelleen sama, se kolme kirjainta. :) Jos joskus se saavutettaisiin.....jos.... Mutta kiitos, ihanaa kun olet niin hengessä mukana. <3

  VastaaPoista
 9. Vautsi Vau, ihan mielettömän paljon onnea! Mahtava suoritus ja vielä eka EVL:n koe :) Ootte koneita!

  VastaaPoista
 10. ^mites se menikään.. "nälkä kasvaa syödessä" ;) Ja sit kun teillä on tänä kesänä kaikki tarpeellinen kasassa, nii mitäs sitte? ;) Samat ämmämmät täällä mielessä ku Minnallaki ;) hihii!!!!!

  VastaaPoista
 11. Meillä on homma pahasti vaiheessa tällä hetkellä! Tehdään töitä että saatais yhtä nätti seuraaminen kuin Gimmalla on :) Kokeisiin ehkä vuonna 2014..?! ;)

  VastaaPoista
 12. Tiia; Kiitos. :)

  Niinalla lähti homma selkeesti lapasesta..katsotaan nyt tämä kuvio ensin.. :P

  Kati; Voi kiitos, seuraamisesta on aina kiva kuulla positiivista palautetta. Sitä on veivattu jos mihin suuntaan ja näyttää se omastakin mielestä kivalta nyt.

  VastaaPoista
 13. Hurjasti onnea hienosta tuloksesta ekassa evl-kisasssa!!!

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea Eeva ja Gimma!:) Mahtavaa!:)
  t: Marttiina

  VastaaPoista
 15. Onnea täälläki hienosta evllän korkkauksesta! Linkitän teiät meiän blogiin? :)

  VastaaPoista
 16. Virpi; Kiitos! Harmi kun ei olla pitkään aikaan nähty. Miten teillä on mennyt? :)

  Marttiina; Kiitos! Ihanaa kun jaksat seurata meidän tohelointeja. <3 Meidän pitäisi päästä treffaamaan! :D

  Susanna; Onneksi sinulla on blogger-tili niin osasin yhdistää nimen naamaan. :) Ja kiitos onnitteluista. Teillä on kohta sama setti edessä, leivotaan noista valiot vaikka väkisin. ;) Ja linkitä vain, minäkin voisin linkittää teidät. :)

  VastaaPoista