28.10.2012

Näyttelyiden ihmeellinen maailma

HohHoijaa..sanoo Gimma. :) Gimmalla oli tylsä viikonloppu ja minulla..no erikoinen viikonloppu. Ei nuo näyttelyt ole oikein minun juttu, no sain Gimmalle tilattua remmin Hollolan nahkapajalta ja palkkioksi näyttelytyöstä tokoryhmä saa halliaikaa lämpimästä hallista! :) Ihmeellisintä oli se virtsan ja kakan löyhkä, joka alkoi heti aamusta. :X En pysty ymmärtämään, että miksi ihmiset ei käytä koiriaan ulkona tekemässä tarpeita.. Belgikehä oli myös oma erikoisuus, ainoa kehä joka oli lopulta kokonaan matotettu..ja siis kehien pohja ilman mattoa oli ihan hyvä kumipohja näyttelyitä ajatellen. Ei pitäisi olla belgille liikaa pystyä liikkumaan vähän vähemmilläkin matoilla.

Lauantaina käytiin reippailemassa kävellen kun pyöräilyt on tauolla. On se vaan niin helppoa kun on kaksi koiraa versus yksi. Eihän Gimma rallita yhtään niin paljon yksin kuin Toukon kanssa ja lenkit on vähän "yhtä tyhjän kanssa". No onneksi paita ja peppu pääsevät juoksemaan taas yhdessä kohta! :)

Sunnuntaina jumpattiin maahan-seiso -vaihtoja. Gimma osaa ne jo aika hyvin! Tosin on vielä vahvojen apujen varassa, mutta parempi niin kuin epäonnistuneita vaihtoja kasapain. Nyt mokaili vaan ehkä joka kymmenennen vaihdon. :) Nyt on kokonaan päässyt unohtumaan seiso-istu -vaihdot, joten niitä pitää myös ottaa lisäksi. Lisäksi pyörittiin jakkaran päällä, Gimma haki ihan kivasti tasapainoa eikä alkanut raapimaan jakkaraa. Tässä vaiheessa pitäisi varmaan alkaa nimeämään liikettä, mutta en keksi sille nimeä.. :) Sitten jossain vaiheessa Gimma saa myös takajalat jakkaralla pyöriä ympyrää, mutta ei vielä. Se saa takajalat+pinta -asioista niin paljon kiksejä, etten saa sitä enää tarjoamaan mitään muuta jakkaralla.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti