6.10.2012

Pallohullulle palloja palkinnoksi!

Ensiksi pitää vielä kiittää kaikkia meidän matkassa mukana olleita. <3 Kiitos teille! :)

Maanantaina jo manailin isännälle, että pitäisi oikeasti käydä ostamassa Gimmalle narupalloja lisää kun vanhat alkavat olemaan jo aika huonossa kunnossa. No ei käyty maanantaina "narupallokaupoilla", mutta kuinka ollakaan kun tulin samalla kyydillä koulutuksesta kotiin tiistaina niin isäntä oli käynyt työmatkalla ostamassa Gimmalle kolme uutta superpalloa Murresta! :) Gimman TK4 pallot. :)


Keskiviikko-aamuna taas pyöräiltiin 4,9km. En jaksanut enempää.. :/ Hitto miten väsytti kun tiistai-illalla tultiin klo23.00 Seinäjoelle ja herätys klo6.00. En sitten ole yhtään aamu-ihmisiä.. :X

Keskiviikkona päästiin taas Seinäjoen poppoon kanssa treenaamaan. Gimman kanssa otin ekalla kiekalla ohjattua ja tunnaria. Nyt ohjatussa vasuri oli selkeästi helpompi.. *huoh* Oikeaa kapulaa ei sitten millään meinannut tajuta tuoda. Kaarsi kyllä nätisti mutta teki äkkikäännöksen keskikapulalle. :( Oikea kapula oli vähän varjossa, joten näköjään jos Gimma ei kapuloita näe niin se sitten se ei vain osaa noutaa. Tunnari oli aivan todella hyvä Gimmaksi. <3 Toisella kiekalla vähän kaukoja ja sainkin hyviä jumppavinkkeja Susannalta. Susannan kummatkin koirat tekee niin hienosti kaukot, että oli pakko udella miten se saadaan aikaiseksi ja vastaus oli törkeän paljolla jumpalla. Eli täällä taloudessa alkaa nyt jokapäiväiset jumppatuokiot! :) Sitten vielä ohjattua uusiksi ja nyt kummatkin kapulat löytyivät, hienoa! Lopuksi syötiin tietty varjovalio-kakkua. :) Meidän treeniryhmä on aivan uskomattoman hieno! :D Ryhmä on todella sitoutunutta ja päämäärätietoista sakkia! Halu auttaa toisia on mahtava ja ryhmähenki hyvä. On ollut kyllä todella onni päästä tuollaiseen ryhmään. :)

Torstaina oli Gimman vapaapäivä. Perjantaina sen sijaan taas pyöräilypäivä. Käytiin kaatosateessa polkemassa 5,45km. Oli aika märkä olo sen jälkeen.. Illalla käytiin treenaamassa Jonnan ja porojen kanssa. Täällä on satanut vettä melkein pari vuorokautta putkeen, joten fiilikset treenien suhteen oli aika huonot. Paikalle päästyä oli ihana huomata, että kenttä ui vettä. Ekalla setillä vähän seuraamista ja luoksari. Kummatkin ihan ok, luoksarissa stoppi oli Gimmaksi tosi kiva. Tokolla kiekalla metalli, ohjattu ja tunnari. Metalli on tosi hyvä ja tunnari oli Gimmaksi todella  hyvä (todella itsevarman oloinen). Ohjatussa tehtiin pientä ylläriä Gimmalle ja merkin takaa löytyi pari kertaa pallo. Alko merkkikin maistumaan. ;) Näitä tarvii jatkossakin tehdä. Suunnat taisi onnistua ihan ok..??

Lauantaina aamusta Gimma sitten oksensi. Kaksi aivan järkyttävää kasaa..annoin mä sille ennen tätä tapahtumaa aamuruuan, mutta oksukasat oli ehkä kolme kertaa isommat.. No annoin sitten hetken päästä uudestaan ruokaa ja lähdettiin kisapaikalle. Vesisade alko avo-luokan aikaan, mutta EVL-aikana se vaan yltyi. Kenttä alko olemaan täynnä vettä ja itse aloin olemaan jäässä ennen suorituksen alkua. Ketutusta kasvatti vielä lisää kun liikkuri ilmoitti, että liikkeet suoritetaan yksi liike kerrallaan.. :X Joo olisin ymmärtänyt tämän normikelillä, mutta kaatosateessa en.. Suoraan sanottuna tässä vaiheessa *itutti jo aika rankasti. Liikkeet ilmoitettiin olevan normijärkällä, mutta seuraamisen jälkeen oli ruutu.. Vielä kun yksi kilpailija luopui niin meitä oli enää kolme. Ei siinä ajassa ehtinyt enää koiraa kiikuttamaan autoon ja hakemaan sitä sieltä takaisin. Eli aika meni kentän lähistöllä hengatessa sateessa... Kaukot oli viimeisenä ja siinä vaiheessa Gimma oli kyllä ihan hyytynyt. :(
 • Istuminen: 10
 • Paikalla makaaminen: 10
  • Maahanmeno hidas, perusasentoon nousu tosi hyvä!
 • Vapaana seuraaminen: 9,5
 • Seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 7
  • Istu, Seiso, Maahan. Kehän ulkopuolella teki nätisti, mutta kehässä istumisen makoi...
 • Luoksetulo: 7,0
  • Jäi kyynäreet ilmaan, stoppi ei ollut napakka.
 • Lähettäminen määrätylle paikalle ja luoksetulo: 10
  • Hieno!
 • Ohjattu noutaminen: 9
  • Luovutus oli kaukana, muuten nätti merkki ja erittäin nätti nouto! :)
 • Metalliesineen noutaminen: 10
  • Tosi hieno metalli.
 • Tunnistusnouto: 0
  • Meni ensin oikealla ja alkoi epäröimään. Haisteli muita ja kun epävarmuus iski. Nosti väärää ja se oli siinä. :( Oman kyllä lopulta onneksi toi!
 • Kauko-ohjaus: 7,0
  • Liikaa käskyjä, tarvii harjoitella enemmän lätäköissä..
=EVL2 252,5p, sij.1/4

Tunnari jäi niin harmittamaan. :( No ei auta kuin treeniä ja paljon. Lisäksi ajattelin jatkossa lisätä väärien määrää, jotta Gimma saisi itseluottamusta lisää.

8 kommenttia:

 1. No olipa kiva koe teillä. :--0 Pisteiden ja sun kommenttien valossa suoritus oli kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvä. Siihen sietääkin olla tyytyväinen! :)

  Arvaa muuten kuka treenasi tokoa eilen? Treenasin myös sitä sun hienoa merkinylikävelyä (ruudun loppuosa), kun se näytti niin hauskalle Kirkkiksellä. Talvi tulee, kun pehmenen tämmösille. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta, tosi kiva koe..xxx... :X

   Hienoa, että sinäkin olet tokoillut! No niin, ensivuonna Ninjasta valio?? ..Mun piti oikein käydä videolta katsomassa mitä olen säätänyt (taas..). Hitto mä olen hyvä noissa.. :P

   Poista
  2. Ei nyt sentään liikaa innostuta. :D Oman valmistumisen kanssa on sen verta vielä tekemistä, ettei riitä aivokapasiteetti tavoitteelliselle evl-treenaukselle. Tällä hetkellä nää hallitokot menee ihan koodilla mielenvirkistystoiminta. On kivaa vaihtelua pk-tottiksen puuduttavuuden jälkeen. :)

   Poista
  3. Mielenvirkistyksestä on pieni askel tokokärpäsen puremaan! :D

   Toko on tosiaan aika paljon monivivahteisempaa mitä pk-tottis, mikä aiheuttaakin siinä sen oman haasteensa. Osaako Ninja muuten tunnaria vielä? Sitä taitoa kannattaa ylläpitää. :)

   Poista
 2. Tunnari on _ollut_ (:P), sitä ei ole siis tehty sen VOI1 kokeen jälkeen. Pelkän haistelun treenaus ois kyllä hyödykästä, mutta en ymmärrä niiden treenauksesta niin pal, että se ois enää mielenvirkistystoimintaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnari ja mielenvirkistys ei ehkä kuulu samaan lauseeseen.. :P Mutta kokeile ensikerralla kun treenaat, että muistaako Ninja vielä. Et siinä mitään menetä ja tosiaan jos se muistaisi niin sehän olisi hieno juttu! :) Ja elä unohda ohjattua..voi voi..sekin on kaukana (ohjaajan) mielenvirkistyksestä ainakin silloin kun koira toistamiseen näkee vaan keskikapulan.. :P

   Poista
 3. Ohjattu on siitä kiva, että siinä pitää kuunnella ohjeita. Ninja kun tykkäisi toteuttaa omaa mielikuvaansa kaikessa, tekee niin hyvää treenata tämmösiä yhteispelijuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvää treeniä jos oma hermorakenne sen sallii... :P

   Poista