25.12.2012

Joulukuvia

Gimmalla alkoi juoksu 25.12. Miten sattuikaan! Ollaan tässä odoteltukin juoksua kuin kuuta nousevaa. Gimma menee hoitoon matkan ajaksi Niinan luokse, jossa on kaksi herraa Paavo ja Väinö. Väinö nyt ei naisten päälle mitään tajua, mutta Paavo sitäkin enemmän.. Nyt ei kuitenkaan ole huolta että Paavo ja Gimma rakastuisivat kun juoksu ehtii juuri sopivasti loppua. Voi harmi, sieltähän voisi tulla vaikka miten ihania spanieli x malinois -pentuja. ;D Katsotaan nyt miten Lempäälän karsintojen osalta osallistuminen käy, päästäänkö vai ei.. :/

Äiskä oli ostanut meidän koirille lahjat. Me ostettiin vaan Topille ja Toukolle. :) Topi saa joka vuosi vinkulelun..pitäähän kerran vuodessa saada vinkuteltua sen minuutin hetken kunnes lelu on tuhannen *piip* päreinä. :) Tuokkis sai karvan. :)

Lisäksi äippä oli osanut koirille Tigin Pet Head Double Dipping -2in1 shampoon. Onkohan meidän koirat olleet kamalan likaisia... :D No nyt tuoksuvat ainakin hyvälle. :)

Topi on saanut meidän koirien raakaravintoa syödä ja voi miten ukko nauttii. Äiti oli lisäksi ostanut koirille Musch:n poroa ja muita raakaruokaherkkuja.

Kaikki yhes koos; Mira, Touko, Topi, Gimma

Topi teurastaa joululahjansa

Äiskä oli ostanut meille hienon lahjan <3

Kudoin Topille päähineen kun sillä alkoi korvista lähteä karvat


Topia masentaa ;)
Kohta pitäisi tavoitteitakin miettiä.. Vähän olen niitä miettinyt.. :) Uudeksi vuodeksi mennään mökille, joten sitä ennen pitää yrittää tavoitteita miettiä!

5 kommenttia:

  1. Voi Topi-raukkaa, nolataan tolleen ja laitetaan vielä kuvat blogiin. :--)

    Ps. Onko toi teidän joululahja semmonen öljylyhdyn "moderniversio" (tolla nimikkeellä Stockalla näin vastaavaa)? Näyttää kyllä hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko nolata Topiasta. :) Mutta ulkona räkyttää ihan pokkana autoille oli tuubia päässä tai ei..eli ei se normaaliin arkeen vaikuta. Pahis on aina pahis vaikka voissa keittäisi. ;)

      On tuo sellainen öljylyhty tai virallisesti taitaa olla nimeltään sisustustakka (tuo on Iittalan Kaasa-mallia). Sillä tulee kyllä hieno tunnelma, tuli on kaunis elementti. :)

      Poista
    2. Juur tuon mie siis näinkin! Oli/on kyllä päheän näköinen. :)

      Poista
  2. Karsintoihin saa osallistua juoksuisenakin. Sinne vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätän välistä jos saan ilmomaksun takaisin, jos en saa niin osallistun. Tammikuussa kyllä tullaan Vantaalle.

      Poista