2.12.2012

Kotona

Nyt on pakko alkaa hallijuttuja miettimään..ulkona on lunta eikä tässä läheisyydessä ole mitään aurattua kenttää mitä voisi käyttää. :( Pitäisi päästä jonkun porukan kanssa treenimään, jotta saisi liikkurin..muuten sitä kaavaa on vaikea kunnolla rikkoa. No pystyyhän sitä yksinkin paljon tekemään, mutta liikkurin avulla vielä enemmän... Lähetin seuralle postia jos sitä saisi vapaaharjoittelukortin, että pääsisi hallille treenaamaan. Katsotaan irtoaisiko kortti. :/ Jos ei irtoa niin pitää alkaa miettimään muita vaihtoehtoja. Vuokkoset on aika kallis, joten se ei oikein tule kuvioon. Ei sitä kauaa voi Gimmaa laakereillaan pitää, ettei pääse pää tyhjenemään!

Gimma ja Touko ovat nauttineet. Juoksevat pellolla kilpaa ja taklailevat toisiaan. Touko painaa takaa-ajon jälkeen Gimman hankeen ja puree kaulasta. Gimma on tästä ihan fiiliksissä. :) Gimman kaula on lenkkien jälkeen ihan jäinen kun kuola kerrostuu siihen. :) Helppoa elämää kun nuo juoksuttavat toisiaan, ei tuommoista määrää liikuntaa pysty itse helpolla tarjoamaan eläimille. Vähän saisi tulla lunta lisää niin voisi aloittaa vetotouhut! :)

Toukkis on alkanut saamaan broilerin siipiä. Syötän sille niitä kädestä. Touko kun oksentaa tosi herkästi jos sille jää luupaloja mahaan. Vielä ei ole oksuja tullut, joten jatketaan kokeiluja. Minusta kun koiran pitää saada purtavaa ruokaa ja hampaille työtä. :)

Ja minä haluan näyttelyihin! Heti! :D Vaasa KV varmistui kun Hanna lupasi lähteä sinne Sysin kanssa matkaan. :) Vähänkö hienoa! :D Vielä on harkinnassa menisikö johonkin muualle hakkaamaan päätä seinään!


2 kommenttia:

  1. Hienoa, että sait seuraa näyttelyyn! Hyvä ruoka ja seura, sillä saa jopa näyttelystä hyvän reissun. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin pitkällä matkalla hyvä juttuseura on melkein välttämättömyys. :) Mutta ihan parasta olisi jos se H sieltä tulisi......se tekisi siitä reissuta uskomattoman mahtavan....

      Poista