22.12.2012

Pitää olla pikkasen pläski, pläski, pläski...

Gimma kävi puntarilla, luku oli 27,9kg!! No ei ihme jos vähän tuhdilta tuntuu.. :) Toukon luku oli 34,9kg eli Touko ei juuri ole lihonnut. Toukon kohdalla onkin suurempi ongelma syksyisin tapahtuva älytön kuihtuminen, joten tämä on vaan hyvä juttu. Ukkelissa on lihasta vaikka muille jakaa! Raakaruoka on pitänyt miehen paljon paremmin tiellä mitä nappulat, joita Toukolle ei vaan pysty syöttämään niin paljon mitä se tarvitsisi jahtiaikaan.

Torstaina käytiin vielä lenksulla ennen kuin Minna tuli kylään. Kummatkin juoksi taas paremmat ajat kuin viimeksi. :) Minna tuli juuri sopivasti kun Toukon kanssa kaarrettiin pihaan. Olen nyt antanut koirille loppupalkaksi maltot, mutta siis itse vetotouhuissa en ole käyttänyt mitään palkkaa. Tuon malton ne joka tapauksessa saavat aina vedon jälkeen, joten parempi niiden on hörpätä se siinä ulkona ja sen jälkeen käydään pienellä jäähkälenkillä.

Perjantaina saavuttiin viettämään Joulua äitille. Mun projekti on imelletty perunalaatikko ja jälkiruoka, joka on tänä vuonna Piparkakkujäädyke.


Lämpöä talveen!
Hyvin sitä on säilytty vaikka istutus on tehty maaliskuussa
Komean kokoisia chilttoneita!

Gimma saa nyt uuteen vuoteen asti lomailla, jos ei sitten jotain ihan pientä satuta pihalla tekemään. Mutta mitään tokokamoja en ottanut matkaan. :) Gimma saa tyhjentää päätään juostessaan Toukon kanssa. Huvittavaa miten Touko on ihan onnellinen manttelistaan ja auta armias kun Gimma niitä inhoaa. Gimma on sitä mieltä, että malinoissilla on nyt hyvät oltavat kun pääsee jäähdyttelemään välillä hankeen. :) Mökillä sitten saa Gimmakin nutun niskaan kun temuaa koko päivän pihalla.

ps. Meidän lentoliput on Sloveniaan nyt vahvistettu! :D

2 kommenttia:

  1. Makoisaa Joulua! Ja nauttikaa lomailusta! Keväällä ehtii hinkuttaa ihan tuskaan asti sitä tokoa. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää Joulua myös kaikille teille; sinulle, Ninja the ahnepossulle, Julkulle ja Hunniinalle! <3

      Poista