5.12.2012

Voihan koroke..

Eilen yritin ulkona taloyhtiön parkkipaikalla (pallon kera) koroketreeniä. Kuvasin taiteilua vielä itse kun tuli mieleen Suvin ja Toimin ihanat videot, joissa Suvi kuvaa itse Toimia. <3 Mutta minulla ei mennyt niin ruusuisesti, enkä viitsi edes tuotoksia katsoa.. :D Mutta joo, olisihan se pitänyt pitänyt tajuta ettei palloa sovi tähän sotkea. Raivoeläin tuli esiin ja taas sitä raapimista, koroke lentää (naapureiden viihdytys on muuten helppoa), peruutetaan ja tarjotaan vaikka mitä... *huoh* No jatkamme treenejä, lyhyemmällä matkalla ja namilla palkaten. Sain lisäksi kuningasidean! Minähän vedän jeesusteipillä merkin korokkeeseen kiinni, niin voin lähettää joka suunnasta Gimman merkille. Siitä sitten merkin lasku takaisin maanpintaan on pienempi muutos. Voi että kun olen ylpeä tästä ideasta.. :D Mutta jos tällä saan Gimman suoraan merkin taakse niin tämä on kaikki sen arvoista... ;)

Ja tottakai on pakko näyttelyistä taas kirjoittaa. Nehän on meidän top1-harrastus tällä hetkellä.. Mika on vahvasti sitä mieltä, että meidän on pakko osallistua näyttelyihin, että saataisiin se H. Olen tästä samaa mieltä vaikka kannattaisin sitä H-nauhojen kotiinkuljetusta. Olen siis vähän kääntymässä suuntaan, että menemme Hyvinkäälle 13.1 Rainer Vuoriselle tai 19.1 Turkuun Elina Haapaniemelle. :D Sen lisäksi, että menemme myös Vaasaan..

Tässä on tullut viimepäivinä siivottua jonkun verran. Seinäjoelta tuotu parin autosatsin tavarat sotki kodin aika perusteellisesti. Joskus siivous on kuitenkin kivaa, varsinkin jos löytyy jotain tunnepitoista tavaraa. Kaikkea ei tietty tallessa ole, mutta on tuossakin tuommoinen "pikkupotti". :)


Eilen käytiin isännän kanssa shoppailemassa. Eiköhän näillä taas hetki pärjätä... :)On sitä mietitty tavoitteitakin ensi vuodelle.. Haastavaa, etten sanoisi. Ei saa kurottaa liian korkealle, mutta mikä on realistista..siinäpä kysymys! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti