22.1.2013

Agia :)

Gimma oli vähän yllättynyt kun kentältä löytyikin agirata. :) Hannan kanssa oltiin taas reenimässä ja Hanna oli suunnitellut meille oikein kivan radan. Rimat oli 50cm kun ei olla pitkään aikaan pompittu. Muutaman kerran rimat lenti, mutta niistä tietty huomautus. Pieni malinuaa veti kaasu pohjassa ja nautti. :D Oli kyllä mukavaa vaihtaa välillä lajia. Ja Hannan neuvoilla ei agikaan tuntunut niin ylivoimaiselta. Jos vaikka syksyllä ottaisi muutaman startin. :P Ehkä sitä ennen pitäisi opetella liikkumaan.......Uusi lentoboksi haettiin kotiin. Hitto se on iso!! Korkeudesta ihan jees, mutta leveys on jotain niiin karmivaa. Eihän tuota kuljeteta edes normaalilla autolla.. Tuo on Varikennelin Giant -kokoa. Yhtä pienemmässä koossa Gimma ei mahtuisi istumaan täysin suorassa IATA:n ohjeistuksen mukaan. Tuonne mahtuu sisällä isäntä + koirat. :P7 kommenttia:

 1. Agilitynne näytti sujuvalta, hienoa!

  Ehkä selviät ilman lentolippua matkaan? Leveämmin tuolla boksissa mahtuu olemaan kuin ahtaassa istuimessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, vaikka onhan tuosta pitkä matka kisojen onnistuneisiin suorituksiin..

   Mika sanoi kun istui boksin sisällä, että täällähän on tilaa enemmän kuin meillä penkissä. :P

   Poista
 2. Hienostihan se agi menee! Kysyn nyt täälläkin sitä kyselin jo omassa blogissa, mutta tuskin olet seuraaja :D Että millä tavalla olet opettanut kepit? Kun näytti sujuvan todella mallikkaasti! :D Esmelle haluaisin opetta ne hyvin, kun edellinen agi koira, niin meillä ei kepit oikein sujunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimma kiittää kehuista. :)

   Gimmalle on opetettu kepit ohjureiden avulla. Opetus on erittäin helppoa ja siinä koira oppii systeemin todella nopeasti. Kepeistä saa tällä menetelmällä myös itsenäiset, en mene koskaan väliin sörkkimään. Ja se helpottaa kädetöntä ohjaajaa kun ei tartte kun keskittyä itseensä. Suosittelen. :)

   Poista
  2. Okei. :) Juu sitä tässä oon yrittäny, että Esme hakisi itsenäisesti kepeille. :)

   Poista
 3. Te ootte kyllä pätevä pari, laji kun laji, niin kyllä sujuu! :D Ehdottomasti vaan lisää agitreenejä, vähän vaihtelua tokolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs nyt liiotella. ;) Mutta joo vaihtelu tekee hyvää!

   Poista