22.2.2013

Treenausta kotona ja hallilla

Kotona ollaan tehty vain käsikosketusta ja kaukoja. Kaukoja niin, että olin ihan edessa istumassa. Kaikki vaihdot priimaa! :O Olin ihan mykistinyt ja hinkkasinkin aivan sikakauan tajutakseni asian. :P Mutta niin se vain oli. Yritin vähän viritellä käsikosketusta kaukoihin, mutta ei taida onnistua siinä mielessä kuin haluaisin. :)

Tänään oltiin kuitenkin taas Hannan ja Sysin kanssa treenimässä. Ensin paikkikset, istuminen 2min (Hanna valvoi ja oli hyvä!) ja makuu 4min. Makuussa täytyy katsoa itse perusasento, jotta ei mene maahan vinoon. Toki reeniä myös. Muuten oli jees makoilut. Sitten otettiin liikkeet kisäjärkässä. Seuruu: tuntuu että tässä Gimma on mennyt niin "mä tiiän tän jutun" -meininkiin. Alussa oli huono, mutta kun palkkaa ei alkanutkaan kuulumaan niin johan alko taas poikittaminen. Eli remmin kanssa jatketaan ja vaaditaan. Ei saa olla tarkkaamaton ja huolimaton vaikka miten luulisi osaavansa. :P Zeta: ihan ok, maahan-seiso-istu oli vaihdot. *palkka* Luoksarissa stopit oli ihan ok, itse täytyy olla tarkkana seisomisen kanssa, jonka sanon poikkeuksetta aina liian myöhään. Ruutu: merkki hieno, mutta ruutuun lähdettäessä pääsi vinkasu. Tosi hieno oli muuten! *palkka* Ohjattu: hyvä merkki ja hyvä kapulalle lähtö. Nosto oli huolimaton ja kapula tippui suusta. Nappasi sen uudestaan nopeasti ja luovutus suht hyvä. Metalli: saalisti kapulaa, muuten hyvä. *palkka* Tunnari: Mielentila lähdössä hyvä. Meni innokkaasti kapuloille ja kävi kaikki taas läpi, palasi omalle ja otti sen. Luovukseen tulo ja luovutus paineessa. Pieni edistysaskel on otettu! *palkka* Kaukot: ensimmäiseen istumiseen taas kaksi käskyä! Muut vaihdot olivat oikein kivat! Tosi hyvin siis. :D Eli loppuun voi summata, että paljon ollaan plussan puolella! Tilanne ei ole niin kaoottinen mitä luulin, eikä ole syytä ahdistua. :) Huomenna taas äidille kylään, kivaa!

Toukolle ollaan varaamassa nyt vihdosta viimein pallien poistoa. Ihan kympillä ärsyttää kun se kiihtyy räyhäävistä koirista ja menee tilaan jossa ei kuule eikä näe. Ääntä se ei päästä omasta suustaan, mutta sisällä kuohuu sitäkin enemmän. :( Tosi hankalaa kun on tottunut, että puhe ja pieni pakko tehoaa, mutta tuolla ei tehoa. Se tila on vaan sellainen. :( Voihan Toukkista, maailman ihanin seisojapoika se on edelleen, mutta ei se meitä helpolla päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti