3.4.2013

*ituttaa niin paljon että ei ole sanoja..

Mikäs muukaan kuin gradu..sen saisi vetää vessanpöntöstä alas. Se on ihan *aska. Suurin ongelma on se, että mä en osaa käyttää SPSS-ohjelmaa. Että jos joku osaa neuvoa niin otan neuvot kiitollisuudella vastaan. Mulla lähtee hiukset kohta päästä.. Ei kannata käydä koulussa kun sen jälkeen on niin vihainen, pettynyt.. :(

Tämän vatutuksen jälkeen treenaamaan. Varoitin jo Hannaa, että nyt vatuttaa kuin pientä eläintä. Tehdään helpot treenit etten polta päreitäni.. Kuinka ollakaan kun aloitettiin reenaus niin halliin tuli toinen ihminen, puoli tuntia aikaa vapauttaa halli..ou jee.. No vedettiin ensin Sysin setti läpi ja sitten Gimma. Piti miettiä mitä ehtii tehdä vartissa eli suunnitelmasta karsittiin aika paljon. Ensin ruutu. Merkkimotivaatiota pallon kanssa, eli pallo merkinta taakse. Ruutu löytyi myös hyvin. Ohjattua, vasemman nouto. Merkillä taas pallo ja kun palloa ei ollut niin nouto. Nyt ei ollut ongelmaa merkillemenosta vaikka ei nähnyt pallon vientiä merkin taakse, ehkä syynä oli ne todella matalat merkit..? Paikka merkin takana oli myös superhyvä! Tunnarissa oma oli toinen vasemmalta. Nyt juoksi kapuloiden keskelle tönäsi keskimmäistä. Alkoi tämän jälkeen vasurista haistelemaan ja oma oli seuraavana. Otti sen heti eikä tarkastellut!! Hitto miten hyvä työ tämän kanssa on tehty. <3 Loppuun vielä maahanmenoja ne oli taas nopeita. Tosin hetsasin, että nyt pitää olla hetsaamatta ja silti pitää mennä nopeasti alas. Ensin taas oikea kyynär oli ilmassa, mutta onneksi Hanna oli tarkkana!

Kaiken ketutuksen kunniaksi olin unohtanut palkkarin kotiin, mutta saatiin Hannalta Sysin palkkaria. :) Katsotaan jos loppuviikon treenit pystyisi jo pitämään ulkona. Viestitreenitkin pitäisi korkata!

4 kommenttia:

 1. Mie en uskoa, että se gradu nyt niin kökkö on! Toi SPSS se kökkö on. :P Toivottavasti saat apua joltain, joka sitä osaa käyttää! Isosti tsemppiä, hyvä siitä tulloo ja mie uskon sinuun! :)

  Ps. Tunnarille iso tykkäys!

  Pps. Toimiskohan Gimmalla sama maahanmenojen nopeudessa kuin Ninjalla? Mä siis jätän hitaat palkkaamatta, jolloin se alkaa yrittää enempi --> nopeammat maahanmenot --> palkka. Vai ootko kenties jo tehny tälleen?

  VastaaPoista
 2. Mun palikalla ei ainakaan toimi ideologia, että palkkaa vain nopeat.
  Uskon, että Gimmalla pelittää tuo mitä nyt menossa, kunhan vaan ajaa sen läpi. Ehkä voisi yhdistää jonkun ennakkomerkin esim. pieni hengen veto just ennen käskyä ja jonnin aikaa varmistaa että noudattaa varmasti -> palkka. Sitten kokeilla, onko oppinut merkin - jos on, niin toimii, jos ei toimi, niin ei ole yhdistänyt asiaa ennakkomerkkiin. Riittävästi toistoja ja kunnon palkka. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaan tähän tämmösen kombovastauksen kun sain Minna sun vastauksen häviämään johonkin.. Ei mene ihan putkeen tämä.. SPSS on kökkö, mutta sitä on vaan pakko käyttää.. :/ No ehkä tästä noustaan vielä..

  Mä luulen kanssa, että Gimmalle pitää luoda ennakkomerkki tuohon. Se toimii ainakin muilla saroilla Gimmalla. Gimmalla ei voi kauhalla ottaa jos lusikalla annettu. :P Tuo olisi tarpeeksi simppeliä minullekin. Olen oikeastaan tähän mennessä palkannut vain noita nopeita (siis siitä asti kun saatiin neuvot Riitalta nopeaan maahanmenoon), mutta sitten koe-/testilanteessa on eri moodi ja alkaa noudattamaan vanhaa löysis mallia. :/

  VastaaPoista
 4. Jännite kyllä auttaa myös, sitä käytän itsekin jäävissä. Vähän pidättää hengitystä -- patoamista ja odotus luvasta suorittaa --> nopea jäävä. :)

  VastaaPoista