13.4.2013

Kunnonkohotuspohdintoja ja treeniä

Aloin pohtimaan koirien kunnon kohotusta. Ennen reissua en nyt aio mitään muutoksia tehdä, mutta reissun jälkeen pitäisi aloittaa kuntoiluprojekti. :) Koirien kuntoa on vaikea nostaa, joten parhaaksi välineeksi siihen olen todennut pyörän. Meiltä tosin löytyy vain yksi springeri, joten toisen osto varmaan olisi tarpeen. Springerillä saa hyvin itse päätettyä tahdin ja saa tehtyä pitkiä raviapätkiä, jotka olisi tarpeen. Oveltamme ei lähde täydellisiä maastoja niin onneksi meillä on pyöräteline autoon. Ei muutakuin pyörät auton taakse kiinni ja hurautus pururadoille.

Perjantaina exstempore treenailemaan kun Minna soitti. :) Vedettiin pieni treeni hiekkakentällä, mutta minä olin niin surkea.. Ensin seuruuta, se oli hyvää. Itse täytyy muistaa äänenpainot, jos koira käy kierroksilla niin miedompaa ääntä iteltä jne.! Luoksarin stopeissa yritin palkata kummatkin stopit, mutta eka seisominen ihan plörinäksi kun en osaa heittää palloa..typerää.. :X Toinen yritys vielä ja lyhyemmältä matkalta, mutta yhtä surkea heittäjä olen.. Maahanmeno oli tosi hyvä! Sitten tunnari, jossa Gimma juoksee sata lasissa kapuloille, ensimmäinen vastaantuleva oma, ottaa sen ja kiitäen takaisin. Ilme mulla oli tämä. :O Hitto kun en osannut olla edes onnellinen suorituksesta kun se meni niin yli. Tuli ihan fiilis, että tämä oli niin tuuria ja koira vaan nouti.

Lauantaina päivällä tunnari. NOSTI VÄÄRÄÄ, toi oman. :( Voitte kuvitella mikä fiilis.. :( Illalla uudestaan, otin pari perusasentoa ja sitten tunnari. Vähän siirtyi pois kapuloilta, palasi, haisteli nätisti, otti oman. Paluu ravilla ja palautus seisten. Nyt jäi vähän parempi fiilis.. Katsotaan miten huomenna käy.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti