19.4.2013

Treeniä, fyssaria ja kastraatiohaavan takapakkia

Unohdin kirjoittaa edelliseen postaukseen, että kokeilin kisoissa uutta taktiikkaa. Eli jätin antamatta aamuruuan ja korvasin sen kisapaikalla FitDogin Energyllä. Suorituksen jälkeen Gimma sai sitten vasta FitDogin palkkarin ja ruuan. Koira ei ollut yhtään nuutunut, joten jatkamme tällä tekniikalla. :)

Sunnuntaina lähdettiin Naantaliin. Maanantaina mentiin treenaamaan Tanjan ja hänen kaverin kanssa. Gimmalla otin ensin seuraamista, jossa se on alkanut laiskistumaan (dippailee päätä käännöksissä yms.). Nyt kuurina esim. täyskäännös-seis ja käännös vasenmaan+askel taakse-seis. Tosin nythän ei dippailuja taas tullut.. Mutta hyvät vinkit, ja niitä toteutetaan. Lisäksi kaukoja, olen saanut tuon ihan koomaan niissä (se kuuluisa ensimmäinen istuminen). Tähän saatiin supervinkki, eli ensin vähän naminheittoa ja namilla palkaten vaihtoja. Gimmaksi nämä oli aivan super! Ei mitään viitteitä rautakanki-Gimmasta. Näitä nyt todella paljon! Sitten ruutua, ensin merkiltä pallo, sitten tyhjä + ruutu. Jostain syystä Gimma ei löytänyt ruutuun.. :O Huitasin hyvin epämääräisesti, joten en ota tästä stressiä. Seuraava toisto hyvä. Ohjatussa tunki väkisin keskikapulalle (ei ymmärrä, ei tätäkään ole tapahtunut ties koska viimeksi). No en ota tästäkään ressiä. Täytyy vaan treeniä ja toivoa, ettei näistä tule uusia ongelmia. Tokalla kiekalla tunnari ja siinä Gimma oli todella hyvä. Paluukin laukalla. :)

Treenien jälkeen Gimma pääsi Tanjan käsiteltäväksi. Gimma oli paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi, jotain uusi jumeja löytyi, mutta ei mitään katastrofaalista. Hieno juttu, nyt on hyvä mieli lähteä reissuun! :)

Keskiviikkona käytiin Malminkartanolla treenaamassa Marian kanssa. Gimma teki ensin ohjatun (vasuri). Merkillä taas ensin pallo, sitten ilman ja nouto. Ei ollut mitään ongelmaa. :) Tämän jälkeen kaukoja uusilla vinkeillä ja hyvin se nousee eikä koomaa. :) Ruutuun samat merkki-temput, hyvin löytyi ruutu. Lopuksi vielä tunnari, joka oli Gimmaksi hyvä suoritus (nyt ei laukkaa noussut, mutta haistelu oli hyvää). Lopuksi vielä paikkikset Rosson kanssa, nämä meni myös ihan hyvin. Sitten mentiin lenksulle. Gimma pääsi juoksemaan Rosson ja Rytin ja kanssa. Nyt ovat matkakaveruksetkin tutustuneet. :)

Torstaina Hannan kanssa taas Malminkartanoon. :) Ensin seuruuta, ja hyvin uudet vinkit pelittävät siihenkin. Ennen kehäänmenoa voisikin tehdä noita juttuja, jos tuntuu että Gimma tarvitsisi herätystä. Sitten kaukoja ja todella hyviä nousuja tuli taas. Ruutu vasuriin oli myös hyvä. Sitten ohjattu.. Tehtiin ohjattu aurinko vasten, vasen kapula oli todella haastava. :( Toiseen suuntaan ongelmaa ei ollut. Yritän tämänkin ottaa nyt ottaa letkeästi, yritetään saada vain onnistuneita toistoja ennen lähtöä. Seuraavaksi hyppynouto, joka oli ihan kiva. Lopuksi tunnari, joka oli hieno. :) Ei mitään tarkisteluita, paluu ravilla, mutta muuten pro. :)

Perjantaina extemporee-reenimään Minnan kanssa. Gimma otti ensin seuruuta ja sehän on kehityskelpoinen. :) Peräpää alkaa toimimaan. Sitten kaukoja. Nousee kivasti, mutta miten tuon sitten saa liikkeeseen. Koitan vähän rikkoa kaavaa, mitään ihmettä en tähän hätään uskalla tehdä. Seuraavaksi ohjattu, otettiin pelkkää vasenta ja mitä tekee Gimma, himoitsee keskikapulaa useamman toiston verran.. Tämä siis on nyt ongelma, no toistoja vaan ja sormet ristiin, muuta ei voi tehdä. Ei ole aikaa ihmeisiin. :( Lopuksi tunnari. Hyppää ekan päälle (eli vasemman) tulee kolmannen vasemmalta kohdalta haistaa ja haistaa tokaa vasurista, jonka nappaa varmasti. Oma se olikin. Paluu ravilla, muuten täytyy olla tyytyväinen tähän tilanteeseen! :)

Meidän seuran kesän agiryhmätkin on julkistettu. Me niin superhyvälle kouluttajalle ja niin hyvään seuraan, että ei voi olla kuin tyytyväinen. Vähän jännittää miten tuo agi taas alkaa sujumaan kun taukoa on ollut ihan kiitettävästi.

Sunnuntaina me päästään taas viesteilemään. Olen kyllä niin onnellinen, että ollaan saatu taas tämä laji otettu naftaliinista. Luultavasti Slovenian reissun jälkeen elämääni kuuluu pitkälti gradu, joten toko pitää jättää tauolle. Ehkä ihan hyväkin sinäänsä, sitä ollaan aika aktiivisesti nyt tahkottu. Tilalle tulee tottis, viesti, esineruudut ja agi. Huh-huh on siinäkin pyörittämistä. :D

Huonot uutiset koskevat Toukoa. Toukon kastraatiohaava näyttää vähän tulehtuneelta. Putsattiin haava ja katsotaan sitä huomenna aamusta uudestaan. Jos on edelleen tulehtuneen oloinen niin suuntaamme päivystävälle. Ei ihan mene putkeen. :( Me tarkoituksella kastroitiin Touko tarpeeksi aikaisin reissua, jotta haava ehtisi parantumaan.. Nyt on huoli, että ehtiiko haava parantumaan ennen reissua. :(

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä kovasti Slovenia-reissulle jo näin etukäteen! :) Täällä ollaan tunnelmassa mukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä. :) Paniikki senkun nousee..mutta yritän olla antamatta sille valtaa..

      Poista
    2. Nyt vaan tartut hyviin ajatuksiin ja kalautat mörköajatuksia otsikkoon :) Teette parhaanne ja sehän riittää :)

      Poista
    3. Silleen olenkin yrittänyt ajatella. Teemme parhaamme ja katsotaan mihin se riittää. :) Minun ajatuksella on edes mahdotonta ajatella, että realistisesti pärjättäisiin. Ja kun ei ole huoletta pärjäämisestä ei tartte ottaa painetta. Simppeliä, eikö totta? ;)

      Poista