2.4.2013

Treeniä heppakentällä!

Kuukauden kuluttua tähän aikaan ollaan Sloveniassa! :D Vähänkö jännää!!!

Maanantaina mentiin kyläilemään ystäväni luo jolla on heppoa. Kysyin onko ok, jos pääsisin treenaamaan kokeeomaisen ja sehän sopi! Jes!!

Seuruu: Videolta katsottuna huomattavasti paremman näköinen miltä tuntui. Pää dippaili käännöksissä (outoa!) ja viimeinen perusasento todella huono (oli lähdössä jo johonkin, ruutuun..??). Mutta kokonaisuudessaan vire tosi kiva, yksi piip kuului.
Zeta: Seiso-Istu-Maahan. Seisominen todella hyvä, käänöksessä dippasi taas, istuminen hidas (mutta varma!), maahan ok. Mika kysyi vielä jälkikäteen, että tahallaanko laitoin lammikkoon maahan..kyllä! Ja olen tyytyväinen, ettei jäänyt arpomaan. :)
Luoksari: Alas hitaasti. :( Stoppi ihan jees! Maahanmeno oli hyvä!!! :D Loppuosa hyvä!
Ruutu: Ei bongaa merkkiä, ei sitten millään. Piti käydä näyttämässä. Merkkinä oli siis sellainen "laiton" liian matala merkki. Asiaa ei varmaan edesauta, edes koira ihan jumissa ruutuun. Ja ruutuunhan se yrittikin suoraan.. Näytin merkin, ja koira meni silti merkille ihan kysymysmerkkinä. Merkin tullessa kohdalle oli ihan että morjes merkkihän on tässä.. :D Loppuosa jees, ei törmännyt kovaa ja näyttävästi.. :P
Ohjattu: Merkille löysi paremmin, mutta sinnekin vähän kysymysmerkkinä. Luovutus vinossa.. xxx
Tunnari: Oli rauhallisena sivussa liikkurin laittaessa kapuloita. Käsky sanasta otti hienosti kontaktin (haluan että katsoo kapuloiden laiton, mutta liikkurin käskystä ottaa kontaktin). Oma toinen oikealta (taas, täytyy sanoa liikkurille tästä ;) ). Lähti hyvin haistelemaan, otti oman heti kun se tuli vastaan.
Kaukot: Taas hitaasti alas. Eka istuminen taas työn ja tuskan takana, että nousi kunnolla ylös. Muut vaihdot parempia. Eteni videolta katsottuna ehkä 7cm (seiso-istu ei vaan onnistu jos jää etupainoiseksi).

Tuota pään dippaamista ei tuossa määrin ole tapahtunut, ehkä kenttä vaikutti siihen (pinta osaksi epätasaista ja kovaa, osaksi vetistä, minunkin kävely oli paikoittain aika horjumista). Tuntui kuitenkin, että Gimmassa asusti koko treenin ajan joku kyyläeläin (olisko merkkitreenit nyt saanut saanut merkit kivoiksi kyyläyskohteiksi..?). Maahamenot eivät olleet yhtään nopeutuneet vaikka treeneissä tekee ne nopeammin, teenköhän ne eri tavalla? Pitää siis kuvata reenitkin.. Luoksarin maahanmeno lämmittää vieläkin. :) Tunnari näyttää nyt hyvältä, jatketaan harjoituksia.. Kaukoissa jos on ensiksi istuminen niin tuo pitäisi saada maatatavoittavasta asennosta pois.. Virettä lisää?? Vaikka en ole ottanut Gimmaa pitkään aikaan perusasentoon luovutuksissa niin Gee haki hyvin perusasentoihin (ei ollut vino tai muutakaan).

Sellainen reenilö se oli, tuosta saa taas tietoa mitä viilataan.. :)

Treenien jälkeen FitDogin palkkaria. Nyt ei juonut kaikkea, en edes muista koska viimeksi olisi juomaa jäänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti