10.5.2013

Tokoa, agia ja ripaus pk-juttuja

Keskiviikkona käytiin ATD:n tokoissa. Gimma otti tosi kevyen treenin. Luoksarin, jossa TAAS tuli läpi stopin. xxx vaan sille! Lähden nyt kokeilemaan takapalkkaa kun ei tästä tule mitään (toimi joskus tosi hyvin, katsotaan toimiiko enää). Joka treeni pitäisi se pysäyttää ja heti kisan jälkeen pitäisi vahvistaa stoppi näköjään jos toivoo sen pysähtyvän. Ohjatussa otettiin vasuri, pallo merkiltä, sitten uusi merkki ja vasurin nouto. Tässä ei ollut ongelmia, ihan jees. Sitten tunnari. Etuviistossa oli ruutu. Malinuaa kävi sen tsekkaamassa ja palasi kapuloille. Aloitti haistelun päästä, oman tullessa kohdalle nappasi sen, räkäsi kuitenkin ja haisto vierestä jonka jälkeen otti uudestaan oman ja tuli luovutukseen. Ihan jees siis, koska ei lähtenyt kaikkia haistelemaan. Nyt toivotaan ja vaan vahvistellaan, että saataisiin tunnariin se sama tahti mikä oli ennen reissua. Loppuun vielä eteenmeno, joka meni vähän reisille kun eteenmenolelu oli liian pieni.. No jatkossa täytyy laittaa jalkapallo autoon niin ei tarvitse enää tuommostakaan typeryyttä tehdä.

Torstaina oli ekat agit. Mä olen niin huumassa. Meillä on niin hyvä kouluttaja, että hitto kun on hienoa!! Rata ei ollut mikään supervaikea, mutta Gimma oli kuuma. Kun se näki esteet niin se oli jo niin marinoitua kamaa ettei tosikaan. No yllättävän hyvin se keskittyi, rimoja ropisi jonkun verran, mutta paljon vähemmän mitä odotin. Joka tipautuksen minkä huomasin niin peli stoppasi siihen. Olin hyvin yllättynyt, että kepeillä ei tullut yhtään virhettä vaikka se joutui itse hakemaan sisääntulon ja hitto se pujottelikin kovaa! Ja pakko hehkuttaa..kontaktit.. <3 Hitto se on vaan niin hyvä niissä, natsikuri auttaa! Palkkaa satoikin kontakteista kun oli hieno likka. Kouluttajalta tuli taas niin hyviä neuvoja, että niiden avulla oli "helppo" rataa työstää. Kyllä se malinuaa taas huusi niin paljon, mutta paras vaan on kun ei lähde siihen kilpaahuutoon. Ehkä tästä agista tulee jotain..ehkä..toivottavasti?? :P Löysin itseni jopa reenien jälkeen kisakalenteria katsomassa.. :O Ennen treeniä Gimma sai FitDogin energiaa ja treenin jälkeen palkkaria. Oli kyllä ansainnut juomansa, niin pitkä kieli sillä oli reenin jälkeen! Kotona sai vielä ulos mennä syömään kalkkunan kaulan, kyllä uni maittoi pikku-Gimmalle. :)

Perjantaina aamusta nähtiin taas Hannan kanssa, tällä kertaa pk-jutut mielessä. :) Harkat aloitettiin kapulan heitolla ilman koiria. Hitto kun osaa olla hemmetin hankalaa, jonkun kapulan heittäminen! Gimma otti ensin seuruuta, jossa oli ihan ok. Sitten kokeiltiin metristä, eka hyppy tosi hyvä, tokalla rapisi kumpaankin suuntaan (vauhtia ei ota esteestä, mutta tassut viisti estettä??). Kokeiltiin myös A ja senkään kanssa ei ollut ongelmia. Sitten tehtiin eteenmeno isolle punaiselle pallolle. Tämän jälkeen Hanna vei pallon uudestaan eteen ja mentiin A:lle. Heitin kapulan ja lähetin noutoon, mutta arvasin, että eteenmeno palkalle se varmaan tulee yrittämään. Senhän se tekikin, mutta yritykseksi jäi. Uudestaan ja voimakkaammin käskin noutaa ja sehän nouti. Siitä eteenmenoon ja malinuaa pääsi pallolle. Nyt vaan esteitä ketjuttamaan ja sääntöjä lukemaan. Seuraavalla kerralla pitää myös laittaa Gimma paikkikseen Sysin suorittaessa. Kivat treenit, hyvä mieli!

Lopuksi pakko laittaa kuva meidän uimamaisterista. Minä jäi gradun kanssa kärvistelemään kotiin kun Mika lähti mökille. Touko otti ilon irti ja meni urheilemaan.

Toukkis the uimamaisteri

Pk-kokeeseen on kuukausi aikaa ja näyttelyturneeseen kaksi viikkoa. Niin se aika vaan menee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti