11.5.2013

Tottista ja esineitä

Tänään nähtiin Riikan kanssa teemana tottis ja esineet. Näpsä ja Gimma sai verrytellä yhdessä matkan kentälle. :) Ensin tottisteltiin, Gimmalle seuruuta + ketjuttamista. Riikka vei alussa eteenmenolelun. Seuruussa herkästi pyrki poikittamaan, mutta pakotteella paranti asentoaan. Tämän jälkeen metrinen, luovutuksesta sai namia, sitten A ja hienosti meni eikä yrittänyt karata pallolle. :) Eteenmenossa ei sitten ollut ongelmaa. Vähän otettiin lopuksi edessä istumista, sivulletulo on kyllä niin syvällä takaraivossa.. :/ Taas sai kirota omata tyhmyyttä. Voisin lyödä vaikka vetoa, että kokeessa tulee suoraan sivulle. Tottistelun jälkeen Gee ja Näpsä juoksivat taas yhdessä autolle.

Tämän jälkeen esineille. Tallattiin ruutu ja hitto miten oli kuuma! Gimmalle kaksi esinettä, toinen oli valmiina, toisen viennin näki. Nämä meni ok. Toisella kiekalla ei sitten onnistunutkaan niin hienosti, joten piti helpottaa. Gimma oli todella kuumissaan ja meni itse ruudun jälkeen kuraojaan makaamaan. Onneksi lähellä oli lampi ja käytiin vielä uittamassa koirat, ei tarvinnut ottaa autoon kuraista koiraa. :) Pari kertaa sai mennä uimaan, ei sitten sen enempää kun olen jostain syystä neuroottinen vesihännän kanssa. Meillä ei sitä koirilla ole ollut, mutta en haluakaan sitä. Toivottavasti päästään vielä ensiviikolla jatkamaan esinesulkeisia. Itse olen niin huono treenaamaan esineitä kun ei ole mitään kokemuspohjaa asiasta.

3 kommenttia:

  1. Pyri avuista vaan mahd. nopeesti eroon, niin hyvä tulee. :)

    ps. Muista virittelyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna, esineiden suhteen that's the plan.

      Poista
    2. Mä soitin tarkentavan puhelun ja myös tottista Minna tarkoitti. :) Mutta joo, ihan hyvin ollaan urilla. Nyt tykitetään vaan. :)

      Poista