18.6.2013

Tokoa pitkästä aikaa..

Otin itseäni sunnuntaina niskasta kiinni ja suunnattiin tokoilemaan lähikentälle. Ensin muistuttelin jäävien tassujen pysymisestä namin avulla. Onnistui hyvin, lisää vaan tarvitaan vahvistusta. Sitten vähän seuruuta, joka on kaaos. Se nyt ei näytä yhtään tokoseuruulta (lisäksi tuntui, että se olisi valahtanut lisää eteen?), joten ensikerralla namit matkaan ja rauhallisuutta vaalimaan. Kaukoissa muutama istuminen ja asenne oli todella hyvä! Tämä asenne vaan pitäisi saada kehäänkin.. Miksi tämä kaukojen kosahtaminen on minulle niin henkilökohtainen asia, josta veden hirveät pultit jos koira ei onnistu? Miksi...?? Ruutu löytyi hienosti, vielä pitäisi muistutella siellä pysymistä.. Ohjatussa ensin vasuri, hienosti toi vaikka ihan vammasessa asennossa oli merkin takana. Oikealla sen sijaan yritti keskikapulalle.. :( Uudestaan kummatkin ja ei onkelmaa. Pitää vaan vahvistaa.. Merkillä heitin pallolla ja stopit napakoitui, tosin vauhti merkille hieman kärsi. Jatketaan tällä kun näyttäisi olevan ainoa vaihtoehto saada valuminen pois. Lopuksi vielä kiertojen kautta stoppeja. Ekassa vähän valahti, mutta loput todella upeita stoppeja Gimmaksi. Pitää siis muistutella vielä paikankin päällä Geetä niin on toivoa stoppaavasta koirasta. :P Loppuun istuminen; läähätti voimakkaasti ja pelkäsin sen menevän maate (nyt olen tästä saanut angstit kun se meni sen kerran tekemään => luotto meni). Istui kuitenkin tosi hienosti 2,5minuuttia.

Treenistä tuli positiivinen olo, ei me nyt niin suossa olla vaikka kaikki ei toimikaan. Paitsi tajusin, että keväällä ostetut Weekend festarit ovat rotumestiksien kanssa päällekäin. :( Ja David Guetta on tietenkin lauantailla...*aska. :( Onhan siellä vielä paljon muitakin hyviä lauantaina....plaaah... Onneksi perjaintailla on myös hyvä esiintyjiä (Cheek!!), joten ei tarvitse maata myydä! :D

Tiistaina oli Korrien koulutus. Olimme taas Pekalla. Olen älyttömän tyytyväinen, tykkään Pekasta tosi paljon kouluttajana ja suosittelen. Paljon sai poimittua kaikkea hyvää kun piti vaan korvat auki. Esim. Iida pohti maahanmenoa niin Pekan vinkki oli ottaa maahanmeno käsikosketuksesta. Siinä saa oikeaa tekniikkaa heti. Täytyy kokeilla, voisi toimia Geelläkin. Gimman vuorolla tehtiin kauko-ahdistusta. Pekalla oli tähänkin toimivan oloinen neuvo. Kiertoja käytettiin tähänkin apuna. "Istu" ja siitä kierto ja palkka. Kokeilimme välissä luoksaria (ok) ja ruutua. Ruudussa siniset merkit ja Gimma ei löytänyt ruutuun!!! Piti oikein näyttää ruutu sille, ihme puusilmä.. No sitten osasi mennä eikä mennyt Pekan hämykutsuihin. Sitten taas uudestaan kaukoja ja muutama vaihto ja kierto palkaksi. Tuo on niin toimivan oloinen juttu. Olen kyllä niin fiilareissa, ehkä tokomasennut sai nyt lähteä? :D Ihanaa kun Pekka oli vielä niin realistinen, mutta ei lyttäävä kouluttaja. Alan itse niin herkästi viiltelemään ranteita, etten kaipaa sellaista kouluttajaa. Juteltiin myös liikkeiden väleistä (meillä kun ei siihenkään ole mitään juttua) niin Pekka oli sitä mieltä, että jos sellaista ei ole kaivannut niin sellaista ei kannata edes ottaa kuvioon.

Illalla Gimma tosin laski fiilistä tuomalla tunnarissa väärän.. Ja vitsit kun olen tyhmä..laitoin kuppiin iltaruuan, kupin näkyville ja eihän se kyennyt keskittymään.  Lähti kapulalla oikein huudon kera. :( Käskin maahan jäähtymään ja uudestaan, nyt tuli oma. Tuotakin tietty pitäisi harjoitella, mutta ei tässä vaiheessa pitäisi tehdä TAAS tätä mokaa.. Iltalenkin jälkeen uusinta ja oma tuli (tosin vasta "paluumatkalla") + minulle suuri mielenrauha!!

2 kommenttia:

  1. Miten mä muistelen, ettei toi kuppipalkka ole aiemminkaan toiminut tunnarissa?

    Elä sie nyt viilete niitä ranteitas siellä, vaan hyvällä fiiliksellä ja toimiviksi todetuilla treenitavoilla kohti Pieksämäkeä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on...tyhmä mikä tyhmä.. Mutta on tuo koirakin niin aivot narikassa, että ei paremmasta väliä..

      Poista