8.9.2013

Sota aloitettu!

Nyt ei nosteta käsiä pystyyn ja antauduta. ;) Otin Riikalta vähän mallia ja alan keräämään autoon pussukkaan kaikkia ylijäämäesineitä/löytöesineitä, mitä voin käyttää esineruudussa. Nyt siis koossa on lompakko, lippalakki, hanskat ja läpsyt. :) Lisäksi askartelin Alepan muovikassista ja pyykkipojista kulmamerkit. Hyvä minä!

Näillä lähdetään liikkeelle!
Isäntä taas aloitti alkuviikosta Toukon mettäruokien väsäämisen. Eli lyhyesti sulatus, ruokien sekoitus ja pakastus päiväannoksiin. Lisäksi mettään lähtee matkaan FitDogit eli palkkari ja energiajuoma. Niistä pieni seisojapoika saa vähän lisäenergiaa ja palautusta. Touko ja isäntä siis lähtevät perinteisesti Lappiin metälle. Tämä reissu kestää nyt pari viikkoa. Toivotaan, että säät suosivat, tipuja riittää ja Touko-Pouko on pätevä!

Muuttolaatikolla on monta käyttötarkoitusta ;) 
Torstaina oltiin taas aksaamassa. Pieniä iloja oli matkan varrella ja vähän harmittaa agista luopuminen. Toisaalta se kyllä helpottaakin, olen niin käsi. :( Gimma kuitenkin rakastaa kitää täysillä, että sen puolesta asia pistää vähän surulliseksi. :(

Perjantaina käytiin isännän kanssa syömässä keskustassa. Herkuteltiin Emon viinibaarin puolella. Naposteltavat oli hyviä ja viinitkin oli pääosin hyviä.

Alkuun skumppaa.

Sitten maisteltiin eri vinkkuja.

Pientä naposteltavaa..

..lisää naposteltavaa.. :P
Lauantaina käytiin Riikan ja Minnan kanssa tekemässä esineet sekä tottistelemassa. Gimma pääsi ensin esineruutuun. Lämppäesine löytyi kivasti ja siitä oli kiva siirtyä esineruutuun. Kuitenkin omassa päässä taas painoi ajatus; mitä jos jää taas tähän jalkoihin. Kummmakin mielestä Gimma liikkui ruudussa kivasti ja hahmotteli rajoja. Eli hieno juttu, ties mikä se jaloissa pyöriminen oli?? Esineiden jälkeen mentiin tottistelemaan. Minnalla oli pyssy, joten kokeiltiin ampumista Gimmalle (tästäkin olin jo kehittänyt päässäni vaikka mitä kuvioita..). Tehtiin normiviritys eli Riikka näytti purutyynyä. Tällä kertaa purutyyny meni eteenmenopalkaksi. Ensin Minna ampui kun oltiin kentän ulkopuolella (Gimma ei nähnyt Minnaa). Gee oli tosi kiinnostuneen oloinen. Sitten Minna ampui kun seuruukaavion alussa. Ensimmäisellä laukauksella kääntyi korvat, toisella ei mitään. Toisen Minnan vinkistä (yrittäkää pysyä perässä, liikaa Minnoja :P ) en palkannut ampumisesta, jottei kiihtyisi niistä. Palkkasin siis Geen pikkusakaran perusasentoon. Lisäksi otettiin henkilöryhmä ja siinä tuli yksi kontaktintiputus. Siitä jäävät, namilla palkkasin istumisen ja luoksarissa sai pallon. Otin eteen asti ja siinä kyllä törmäsi sekä tuli vähän vinoon, mutta ei edes yrittänyt sivulle. :) Sitten tasamaa, hyppy ja A. A:ssa joutusin korjaamaan heiton kun se meni taas ihan jonnekin hornaan. Gee istui kiltisti vaikka kuumuuhan se tuommosesta. Itselle huomioitavaa, hyppy käsky pitää antaa kun koira on esteen päällä ei yhteen pötköön!! Eteenmenossa virittelin taas ja sitten odotettiin. Minna vähän varoitteli liian voimakkaasta virittelystä ja kuulemma olin koiran fyysisesti nostanut sieltä könytys-asennosta ylös..hups.. :D Se oli kyllä vahinko. :P Eteen lähti tosi hyvin ja oli onnellinen kun tyyny sieltä löytyi. :) Tosi hyvät reenit!!

Illalla Riikka pyysi maistelemaan juustoja niin ei tarvinnyt kahta kertaa miettiä haluanko mennä. Juustot oli sairaan hyviä, parhain oli tietty lampaamaitojuusto. :P Viinikin oli todella hyvä, kiitos Mikan. Itse olen niin käsi Alkossa. :)

Maistuis varmaan sullekin.. :P
Sunnuntaina mentiin Taliin tottistelemaan Veeran kanssa. Veera näytti eteenmenopalkkaa (muttei vienyt sitä) ja me mentiin ensimmäiseksi makuuseen. Makuussa Gimma oli ensin luoksetulossa hyvin kiinnostunut Rinnasta. Noudoista puhumattakaan, pysyi kyllä, mutta kiinnostus oli ihan jossain kuin minussa. Sitten oli Geen vuoro päästä suorittamaan. Ensimmäin seuruupätkä oli karmea. Kontakti oli ihan hanurista (oli lähdössä eteen). Huomautin tästä erittäin vahvasanaisesti ja Gee paranti menoa. Noudoissa se oli niin kiepeissä jo, että ääntä tuli kiitettävästi. Eteenmeno oli ok. Sitten Gee autoon ja ammuin Rinnalle. Siellä se autossa marinoitui ja piti ottaa uudestaan A ja eteenmeno. Ihan kaaos koko homma. Hyvä ettei käsi irronnut kun yritti pari kertaa varastaa. Siinä sitten seuruutin suoraa kohti eteenmenoa, tein täyskäännöksen ja uudestaan kohti eteenmenoa. Oli se sitten lopulta sen verta ok, että päästin. Se on vaan niin pelottavaa kun se odottaa lupaa niin herkeämättä, se on niin liipasimella. Vähän kun käsi heilahtaa väärin niin läks.. :/ Näitä vaan pitää reenata, en mä tajunnut, että tästäkin tulee tämmönen ongelma..

Tämä on mun lelu. Aina joku yrittää sen varastaa ennen reenejä multa ja mulla palaa kiinni, mutta lopuksi aina onneksi löydän sen. Sitten kun löydän sen niin puren sitä kovaa korvat luimussa. Mikään ei ole parempaa kuin purra omaa lelua. T: Gimma

4 kommenttia:

  1. Voi kuin huikeen hieno tyyny! Mekin tahdotaan tommonen, mistä löysit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silveriltä löytyy! :D Tuo on kyllä kiva, ainakin Gimman mielestä. ;)

      Poista
  2. Okei, täytyy laittaa ostoslistalle :) Meillä on niin isoja tyynyjä ettei niitä saa mihinkään piiloon tottiksessa ja hakutreeneissäkin väki kiittelee kun annan niitä jättityynyjä piilotettavaksi vaatteiden alle :D

    Tsemppiä teille kokeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuokaan treeniliivin taskuun oikein mahdu, mutta takin sisään menee tosi kätevästi. :)

      Kiitos tsempeistä..jännittää jo ihan sikana..

      Poista