29.9.2013

Tottista, esineitä ja pyöräilyä

Ennen reenejä käytiin pellolla juoksemassa

Lauantaina käytiin Hannan, Sysin ja söpön pikku-Vireen kanssa reenailemassa. Ensin mentiin tekemään tottista. Hanna toimi apparina, ensin otettiin seuraamista. Nopeasti lähti suoristamaan itseään ja palkkailinkin aika tihuaan. Sitten noutoja. Useampi tasamaanouto, jossa palkka iskusta. Kentän pinta oli vähän huono (=pitkähkö nurmi ja runsaasti lehtiä) kun kapula "hävisi" sinne. Sitten hyppynouto, jossa raapaisi estettä ekalla menolla. A:lla heitin vinoon ja takakisin tullessa tuli ohitse (Hannan mukaan ei ollut ajatustakaan tulla esteen kautta). Uusinnalla heitin vinoon ja vähän auton kehon käännöllä ja tuli hienosti esteen kautta. Nostot oli tosi hyviä, eli hyvin Gimma siirtää iskut kun niitä vaan vahvistaa. Pidot edessä oli myös hyviä. Eteenmenossa en taputtanut vaan kuiskin edessä, edessä. Gee ei lähtenyt nyt eteenmenoon samalla raivolla. Juoksihan se ja niin edespäin, mutta en halua menettää Geen hienoa eteenmenoa. Jatkan siis virittelyä, katsotaan sitten miten paljon tuomarit siitä vähentää ja ehkä ajansaatossa ei tarvitse niin paljoa viritella..?

Seuraavaksi mentiin tekemään esineet. Kaikki neljä esinettä laitettiin takarajalle. Eiköhän kun oltiin saatu ruutu tehtyä ja Sysi ruudun reunalle niin siellä oli sienestäjiä. Sienestäjät olivat ystävällisesti nostaneet yhden esineen puun oksalle ja siinä vaiheessa kun olivat ottamassa pipoa niin avasin suuni. No eihän ne voit tietää.. Gimma nosti ensimmäisen esineen todella hienosti (upposi hyvin ja toiminta näytti muutenkin hienolta) ja palkkasin sen pallolla, mutta toinen esine.. Ruudun halkaisi poikittain leveä polku. Gee ei irronnut kunnolla (ja minä kihisin raivosta) ja kun eteni niin ei mennyt polusta yli. Mentiin lähemmäs takareunaa ja lähetin polun ylitse. Irtosi, löysi esineen ja sai palkan. Voihan esineruutu, tämä meidän toiminta on kuin jotain mielipuolen toimintaa. Välillä toimii ja välillä ei sitä vertaakaan..huoh.. Apuaaaa...

Iltapäivällä käytiin Mikan kanssa pyöräilemässä 6,33km reissu. Kummatkin koirat oli matkassa ja saatiin kivat intervallit. Mika pystyy polkemaan paljon kovempaa kuin minä, joten koirat sai kunnon spurtit. :) Koirat olivat tyytyväisiä ja me päästiin viettämään kiva ilta Groteskissa. :)

Sunnuntaina käytiin tekemässä ruutu ja pienet tottikset. Tein noin 55m x 10m ruudun, kumpaankin kulmaan esine. Taas normaalisti lämppäesine ennen ruutuun menoa. Ensimmäinen esine löytyi taas todella hienosti. En palkannut muutakuin sosiaalisesti ja lähetin uudestaan. Gimma irtoi todella huonosti, mutta irtosi kuitenkin lopulta perille ja sai hajun toisesta esineesta. Tästä sai palkaksi iltaruuan. Voisikohan syynä olla se, että Gimman mielestä ruudussa on vain yksi esine ja homma on sitten ohitse? Kuulostaako järkevältä jos jatkan nyt kahdella esineellä ja kaistaleilla niin, että palkkaan vasta kahden jälkeen? Sitten mentiin vielä vähän tottistelemaan. Vähän seuraamista ja luoksetuloja (eli eteenistumisia), nyt ei ollut intoa hinkuttaa. :)

4 kommenttia:

  1. Mä tekisin yhdessä esineen piilotuksia ruutuun. Enempi taakse, mutta myös etu ja keskiesineitä. Mä haetutan aina alusta asti esineruudusta kolme esinettä. Alkuun palkkaan jokaisen, sittemmin siirryn siihen, että joka esineestä tulee sosiaalinen kiitos, mutta varsinainen palkka vaihtelee paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli käytte yhdessä viemässä esineet ja samantien haetutat ne? Tuota voisi kokeilla, kiitos!

      Poista
  2. Elä turhaan ota tuskaa tökkimisestä tälleen, kun homma on kuitenkin vasta opetusvaiheessa. Eteenpäin vaan (sano mummo lumessa)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei me luovuteta! Eiköhän tämä(kin) tästä. :)

      Poista