12.10.2013

Perjantain pyöräilyt ja lauantain tokoilut

Perjantaina päätettiin mennä illasta pyörälenkki. Lenkki oli 8km ja keskivauhti oli 13,7km/h. Hiekkatiellä otettiin taas intervallit, mutta ei päästy ihan kunnolla revittelemään kun tiellä oli muitakin koirien ulkoiluttajia. No aina ei voi voittaa. :) Paluumatka tultiin hiljaksiin jäähdyttelyajatuksin. Kiva lenkki taas kerran!

Lauantaina käytiin tokoilemassa. Ajatus oli kadoksissa, mutta silti jotain piti kyhätä. Pää-ideana oli hiljaisuus. Ensin seuruuta. Ihan jees meni, mutta hitto kun itseäni ärsyttää se viime pk-kokeessakin mainittu reiden taputtelu. Nyt tajusin tekeväni sitä joka välissä! Gimma jättää itseään vajaaksi ja minä taputtelen reittäni..voi hyvää päivää.. Luoksarissa stopit erikseen ja ihan kivoja stoppeja tuo teki. Sitten ruutua. Vire alkoi olla tapissa, joten sai namia syödä maasta. Merkillemenot hiljaisia, mutta eka ruutuunlähetys sai taas kiljaisun aikaan (pitäisiköhän merkilläkin antaa namia maasta?). Stoppasin ja otettiin uusiksi. Vauhti ei ollut niin hyvä (keskeytys vaikutti?), mutta meni ruutuun. Keskeytinköhän liian myöhään, luuli lähtevänsä väärään suuntaan ja sen vuoksi keskeytettiin?? No ei voi tietää. :/ Kaukoja lähietäisyydeltä. Ei ole helppoa, mutta onnistuneita toistoja saatiin. Työnsarkaa riittää ja kotona pitäisi olla ahkera (sitä ei olla oltu..)! Sitten ohjattua, ensin vasenta ja keskikapulalla oli suuri imu. Onnistuneen toiston jälkeen oikean kapulan nouto ja se onnistui kivasti. Uudestaan vasenta ja sama imua päällä. Lopulta otin keskikapulan pois. Tätä täytyy nyt työstää huolella! Gimma oli ihan liekeissä koko reenien ajan. Pieni tokotauko ehkä on ollut paikoillaan. Tai ei me varsinaisesti olla taukoiltu vaan treenattu harvemmin. :) Lopuksi Gimma sai haukkua, se on siinä niin pätevä ja tykkää siitä. :)

Olen unohtanut kirjoittaa ihme patista Gimman kyljessä. Patti on vähän kuin herne, siinä ole mitään näppylää tms. eli iho näyttää terveeltä päältäpäin. Vähän aikaa sitten huomattiin, että patti oli auennut kun turkki oli märkä. Puristettiin se tyhjäksi ja sieltä tuli jotain hieman verta sisältävää kudosnestettä ulos. Nyt patti on taas tullut takaisin. Mikäköhän se voisi olla? Niin ja patti ei Gimmaa vaivaa mitenkään eli ei kutia tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti