13.10.2013

Vie!

Tänään oli viestipäivä. Mukaan saatiin meidän omasta porukasta toinen kisaava koira ohjaajineen. Treenit oli Veikkolassa tutussa paikassa. Matkaa tuli yhteensä noin 800m, josta tehtiin jälkeä noin 2x150m. Juoksutettiin koiria vuorotellen ekana. Gimman motivaatio oli tapissa, ensimmäinen matka meni äänen kera kun risut ärsytti suunnattomasti. :D Tämän jälkeen tapahtui "hiljeneminen" eli ainostaan lähdössä pääsi äänt'. Ilmeisesti kun puhtia saa vähän pois niin ääntelykin vähenee. Pisteillä Gee kävi kyllä kuumana, aika valmiina se oli lähtemään. Lisää voimaan pannuun tuli menin tuomariksi toiselle koiralla. Voi toista. :P

Viestin jälkeen tehtiin esineet. Ruutu oli varmaan 20m x 50m. Kaksi esinettä kulmissa. Gee irtoi hyvin, mutta nenä ei tainnut olla auki. No positiivista sekin, että irtosi (jäi kammot Lahden kokeesta). En kuitenkaan joutunut lähettämään uusiksi vaan taka-esine löytyi (tosin oikea taka-esine, lähetin vasemmalta). Palkkasin taas parilla nappulalla ja laitoin Gimman hetkeksi lepäämään. Lähetin uudestaan vasemmalta sivulta (hieman eri paikasta) ja sitten löytyi vasen taka-esine. Niina kuvasi suorituksen, aikaa meni 2:35 kokonaisuudessaan (sisältäen välipalkan ja rauhoittumisen).

Touko oli viikonloppuna ollut myös ahkera ja muutama tipi tuli kotiin. Hyvä Touko-miäs!

Tuli sitä tietty tuhlattu rahojakin Hulluilla Päivillä. Tässä tuliaiset koirille! Täytyy kyllä sanoa, että Hannan tekemässä huivissa on paljon parempi kaulasysteemi kuin tuossa Hurtan. Huivi on pelkällä tarralla kiinni niin eihän se ole kauhean kestävä ratkaisu. Äippä saa nuo ommella kiinni kun eihän niitä avata tarvitse.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti