2.1.2014

Tulevan kauden suunnittelua

Gimman haavat alkaa jo olemaan aika hyvässä kunnossa. Uutena vuotena Niina ja Väinö oli täällä kylässä. Gimma pääsi viikonloppuna ensimmäiselle kunnon lenkille vapaana juoksemaan. Törmäily on edelleen kiellettyä, mutta annetaan nyt toisen mennä kun elukkalääkäri siihen luvan antoi. Leikkauksesta on nyt kulunut reilut 2,5vk ja tikithän poistettiin jo viimeperjantaina. Touko tuli yllättävän hyvin toimeen Väinön kanssa, harmittaa kun lintukoirat eivät päässeet keskenään lenksulle.. :)

Vatsa näyttää todella hyvältä, kohta karvatkin on kasvaneet takaisin. :)

Vatsa eilen

Vatsa vielä lähempää eilen

Kylki eilen

Nyt olisi ajatuksena aloittaa tokoilu ja viesteily vähitellen. Itse olen vähän kaavaillut esineruutuiluakin.. Nythän on hyvää aikaa puuhastella kun lunta ei ole tullut! Vähän pk-kisakalenteriakin ollaan katottu ja todella huonoon saumaan sattuu tällä hetkellä ainoa kalenterissa oleva Etelä-Suomen koe eli Raision koe. :( Se olisi vielä kaiken kukkuraksi rajoittamaton, mutta se olisi päivää ennen FMBB-kisojen avajaisia.. Nyt olen vähän siinä ajatuksessa, että en uskalla sinne Gimmaa ilmoittaa. Lähinnä loukkaantumisriski pelottaa.. Ei siinä tarvitse kuin tassuhaava tulla niin ei sitä enää tuossa ajassa parannella..

Riikan kanssa ollaan vähän suunniteltu toko-kokeiluja. Keväälle on hyvä saada alle vähän kokeiluja niin näkee vähän tokoreenienkin suunnan. Nyt pitäisi vaan laittaa suunnitelmat toteen ja aloittaa reenailu! :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka yleisiä nuo loukkaantumiset sitten ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minulla ole mitään tutkimustulosta loukkaantumisten määristä antaa, mutta ei varmasti vakavia onnettomuuksia paljoa tapahdu. Lähinnä tässä tarkoitin pienempiä onnettomuuksia kuten venähdyksiä ja haavoja. Nykyisillä dopingsäännöillä kipulääkkeiden ja antibioottien annosta tulee kuitenkin useamman päivän mittaisia varoaikoja.

      Poista