12.2.2014

Pikakuulumiset väliin

Leikannut lääkäri oli nyt konsultoinut kirurgia ja kuulemma Gimman tyylinen tapaus on erittäin harvinainen. Huomenna poistetaan ainakin solmut, koska ne painaa ainakin näkyvimmin mahassa. Muita tikkejä poistetaan jos niitä pystyy poistamaan. Onneksi tämä vastaus tuli näin nopeasti ja saadaan hommaa eteenpäin pikaisesti. Leikkaus ei ole iso vaan ainoastaan ihon päälikerrosta joudutaan avaamaan. Toivottavasti Gimman olo tästä helpottuu!

8 kommenttia:

  1. Omaan mahaani on aikoinaan lähimpänä pintaa olevaan kerrokseen laitettu sulavat tikit sulamattomasta langasta. Oli jollekin leikkurissa sattunut väärä paketti käsiin. Että sellainenkin voi olla mahdollista. Osalla ihmisistä sulavat ompeleet eivät kunnolla sula, ehkä Gimmalla on samoja geenejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kohta ne poistetaan niin ei tarvitse enää miettiä asiaa.. Mutta ompeleiden sulavuudesta niin ne samat tikit kyljessä ovat sulaneet, joten asia ei oikein selity "geeneillä" tai allergialle (jota itse epäilin). Lääkäri epäili, että kun Gimmalla on vähän rasvaa vatsassa vrt. kylki niin tämä aiheuttaisi sulamisongelman. Vatsassa ei ole läskiä (eli nestettä) tarpeeksi tätä tapahtumaa varten.

      Poista
  2. Ettei vain olisi sulamatonta lankaa.... Leikkauksestahan on jo useampi viikko, pitäisi olla kyllä sulanut.

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkauksesta on nyt kulunut 8,5vk..olisi tikkien pitänyt jo edes aloittaa sulaminen.. On normaalia, että vielä jotain tuntuu tässä vaiheessa, mutta ei kaikki.. Toivottavasti ei ole sulamatonta lankaa..onhan sekin tullut tässä itselläkin mieleen..

      Poista
  3. Toivottavasti nyt lähtee vointi paranemaan ja saatte jättää tän taakse! Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, eiköhän kahden viikon päästä pitäisi olla ohitse tämä soppa.. :/

      Poista