2.2.2014

Vuoden ensimmäiset vetolenkit!

Nyt on kattokaiteet asennettu. Voi kun Kickspark on helppo (ja kevyt!) nostaa auton katolle ja surauttaa autolla jonnekin. :) Lauantaina mentiin isännän kanssa Bodomjärvelle vetämään. Järvi oli tyhjä vaikka parkkis oli täynnä autoja. Pari purjelautailijaa ja muutama pilkkijä oli järvellä. Vedettiin 3km lenkki, ei sen pidempää. Lunta oli aika paljon jäällä, joten lenkki oli huomattavasti raskaampi kuin valmiilla uralla. Gimma veti kyllä todella hyvin! Sen sijaan Touko ei ollut yhtä pätevä, mutta eiköhän se Toukokin ehdi innostumaan kun saadaan vetoja alle, koska se on oikeasti parempi vetokoira noista kahdesta. Suunat noilla oli niin hukassa, mutta eiköhän niitäkin päästä muistuttelemaan.

Lauantaina pääsin vähän tuulettumaan hyvän ystäväni kanssa kun Mika antoi joululahjaliput Cheekin keikalle. Oli kyllä mahtava keikka, hyvin se vetää ei siitä mihinkään pääse! Tottakai ennen keikkaa käytiin syömässä.. :P Tuulettuminen tuli enemmän kuin tarpeeseen, nyt pitää jaksaa vaan painaa eteenpäin. Kyllä se gradu sieltä valmistuu, sen on pakko!! Ensiviikolla on uusi tapaaminen proffan kanssa ja käydään lisäaineistoa läpite. Kirjallisuustenttiinkään ei ole kuin kaksi ja puoli viikkoa aikaa! No yritetään, mutta rehellisesti sanottuna nyt on sellainen olo ettei se voi mennä läpi. Onneksi kirjallisuustenttimahdollisuuksia on keväällä kuukauden välein, joten ei ole mikään maailmanloppu käydä vain kyttäämässä kysymykset.

Taisi siellä jokunen muukin olla..
Sunnuntaina käytiin isännän kanssa uudestaan vetolenkillä. Reipas 3km lenkki vedettiin niin, että minä olin minareilla Toukon kanssa ja isäntä Kicksparkilla Geen kanssa. Valitettavasti vähän tiellä oli hiekkaa, joten vedin useammat lipat ja Touko otti siitä vähän itseensä. Harmi sinänsä kun olisi se kiva mennä kaksin.. jos joskus olisi enemmän rahaa niin ostaisin heti toisen kelkan talouteen. :) Kummatkin veti todella hyvin, varsinkin Touko, joka alisuoritti lauantaina. Touko pääsi tänään ilman fleecetöppösiä vetämään, mutta Gimma ei. En nyt halua ottaa yhtään riskiä, että tassuihin tulee mitään haavoja vaikka kelit ovat tällä hetkellä todella hyvät. Pahin keli on sulan jälkeen pakastunut, joilloin lumen pintaan voi tulla todella viiltävä kerros.

Ensikeskiviikkona onkin sitten Gimman aika Tanjalla. Kiva nähdä miltä kroppa vaikuttaa kun nyt ollaan vetojuttujakin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti