8.3.2014

Kisanomaista settiä! Huikeeta settiä Jäbältä!

Tänään oltiin ATD:n kisanomaisissa reeneissä. Reeni tehtiin kahteen osaan, ensin paikkikset ja sitten liikkeet. Gimma oli erittäin mukavan tuntuinen. Tunnarissa sekä luoksarin stopissa onnistuminen lämmittää mieltä edelleen, jäbä on prooo! :O Pipsa kuvasi meidän suorituksen, jotta jäi todistusaineistoa. Aivan sikahienoa nähdä sekä onnistumiset että virheet videolta. :) Ennen paikkiksia leikitin ja yksilöliikkeitä ennen näytin sille ruokakippoa, joka jätettiin kehän laidalle (kokeilu!).

 • Istuminen: ok, se on meidän vahva liike!
 • Makuu: lösähdys jossain 2minuutin kohdalla. Olisi kivaa jos Geestä saisi ryhdikkäämmän, mutta ei kuitenkaan levotonta. Tokossa on kyllä sallittua ottaa lonkka-asento jos siinä sitten pysyy...että kannattaako alkaa veivaamaan...mietitään..
 • Luoksari: Ensiksi sanon käyttäväni käsimerkkiä...joo niin varmaan. :P Nyökkään antaessani käskyä ja Gee jättää oikean etujalan ilmaan (ongelma!), stoppi oli Gimman ehkä parhaimpia (kiitos Veera!!), maahanmeno oli hyvä, äännähdys ja pari raviaskelta (ehkä seinä vaikutti?).
 • Ruutu: Hyvä merkki! Ääni merkiltä lähtiessä ja ruudussa stoppasin ihan liian myöhään. Lisäksi korjaukset menee ketuilleen eikä Gee mene maahan. Sivulletulo superhieno! :D Nollaksi olisi siis mennyt kokeessa, mikä hitto tuossa maahanmenossa on???!!!
 • Zeta (I-M-S): Istuminen normi Geetä (saisi olla nopeampi..), maahanmenon istuu (!!!!!!!!!!!!!), seisominen hyvä!
 • Metalli: Haukahdus, huono nosto ja kapula kilisee.
 • Ohjattu (oikea): Hyvä merkki, hyvä nosto, hyvä paluuvauhti, mutta luovutus vino (!!).
 • Tunnari (pidemmällä matkalla): Käskystä kontakti (tämä on mennyt perille!), hyvä laukka kapuloille, ihanan varma omasta, aivan superpalautus, todella hyvä pito, hieno luovutus, hyvä mielentila ihan koko ajan..kaikki oli tässä kohdillaan. <3
 • Kaukot: Laskeutui hyvin, etenee kummassakin seiso-istu -vaihdossa, nousu tahmea. Asenne kiva!
 • Seuruu: Alussa jo näkyy, että nyt pitäisi tulla safka..ei työskentele kunnolla vaan keskittyy kyyläilemään ja haaveilemaan sapuskasta. Pää elää aivan liikaa käännöksissä! Yhdessä pa:ssa mokaa, ei keskity! Askeleet vasemmalle, vino pa!
Tuohon maahanmenoon pitäisi keskiä joku syy, sitä on vaan pakko alkaa reenata. Mikä siihen on tullut?? Boldasin punaisella isoimmat virheet, joille pitää keksiä jotain. Ruokakuppi-idea oli minusta ihan toimiva, näitä voisi välillä tehdä. Olen vaan todella huono jotenkin yhdistämään ruokaa reeneihin tässä muodossa.. Tarvitsisin selkeästi apua ruuan kanssa reenaavilta.. ;)

Jossain vaiheessa pitäisi mennä näyttämään Geelle tottiskenttääkin.. Vielä en sitä aijo ainakaan metriselle päästää vaikka Gimma on jo minusta kunnossa. Ensiviikolla on viestireenitkin..voi miten kiva viikko tulossa..eikä ajatella nyt gradu-tuskaa...

Kaiken kukkuraksi viimeyönä oli jäänyt kauris auton alle..ja sehän päätyy meidän pakkaseen. Koirille se menee kokonaisuudessaan kun yön oli maannut tienpenkassa. Koirat kiittää, noin 20kg lihaa ja lihaisia luita!

8 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo meno näytti. Tuosta on hyvä jatkaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Video on kyllä niin hyvä apuväline. Minä luulin tunnarissa, että Gimma nappasi vain "jonkun kapulan", mutta videolta näkyy ihan selvästi että kyllä se oman valitsi. :)

   Treenin jälkeen tehtiin vielä "korjaussarja" eli uusi tunnari ja se meni yhtä hienosti. Pakko se vaan uskoa, että ehkä tämä tästä alkaa toimimaan vaikka välillä haparoidaan. :)

   Poista
 2. Vaikuttaisiko spondyloosipiikki kuitenkin maahanmenoon tai maassa pysymisen asentoon? Jos se on siinä vaiheessa, että on vielä kipeä? (Olen kuullut ennestään skarpeista koirista, joiden on arveltu siksi vaihtaneen asentoa paikkamakuussa.) Ottaisin siis sen näkökulman mukaan ajatuksiin. Toki toivon, että Gimma ei olisi kipeä ja ongelma ratkeaisi pian. Hyviä treenejä ja kivaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piikin vaikutusta on vaikea sanoa kun Gimma ei edelleenkään puhu, mutta olettaisin ettei sillä ole vaikutusta (tätä mieltä Lappalainenkin oli). Mutta ketä näistä tietää... Ainoa vaihtoehto olisi että alkaisin kipulääkitsemään ja yrittäisin siitä katsoa muuttuuko Gimman käytös..mutta en vielä lähde siihen. Varsinkaan kun tikit on edelleen sulamatta...

   Poista
 3. Hyvin jäbä duunaa! Magee tunnari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäbä on kelannut tätä juttuu salee inessä. :D

   Poista
 4. Muistelisin, että teki maahanmenon kyynärä ylhäällä jo silloin kimppatreeneissä ja muistelisin, että siitä puhuttiin jo silloin kun viimeksi kävit täällä treenaamassa? Olen tähän ainakin vinkkejä joskus sulle aiemmin antanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teki joo, syvällä se tyyli Gimmalla on.. Tarvitsee toistoja x-määrän ennen kuin pelittää halutulla tavalla.. :)

   Poista