29.3.2014

Tottista ja esineitä -vuoden ensimmäiset!

Tänään käytiin Hannan kanssa Luukissa esineruutuilemassa ja tottistelemassa. Ensin ruutuiltiin. Ruutu oli hieman ylipitkä ja vähän kapeampi. Gimma pääsi ruutuun Vireen jälkeen. Ensimmäinen esine löytyi aika vaivattomasti, mutta toinen esine sitten kesti. Lisäksi meinasi luovuttaa viimeisen esineen Hannalle. :) Lopuksi Hanna vielä lähti esineiden kanssa ruutuun ja minä raahasin Gimman autolle. Haluisin Gimmalle selkeästi paremmat "pistot" (vai miksi niitä kutsutaan??), nenää Gee käyttää minusta ihan hyvin.. No tämä oli ensimmäinen ruutu tälle vuoteen.. Onneksi päästään varmaan piahkoin Riikan matkaan niin saadaan neuvoja. Sitten tottista.. Me jäätiin odottamaan kun Hanna lähti pallon kanssa kentälle. Gimma veti aika kilarit tästä.. :D Sitten tehtiin A ja eteen. Palkkasin A:n jälkeen ja yllätykseksi Gimma muisti eteenemenon! :) Sitten tasamaa, hyppy, A ja eteen. Hienosti se taas ampui eteen. Pidoissa suu kävi ihan liikaa, että niihin pitää kiinnittää huomiota. Nostoja pitää myös muistaa reeniä. Lisäksi tuo onneton kapulan heittäminen..tasamaassa käytin kiloista kapulaa, joka nyt lentää vähän, mutta joskus toivottavasti sitä parikiloista pitäisi paiskoa.. Onhan tuo tottis nyt aika repaleisen näköinen, mutta..harjoitus tekee tässäkin tapauksessa varmaan paljon.. :D Eteenmenossa pelkään yhä enemmän, että Gimma karkaa... Minnaaaa..apuaaa.. :) Todistusaineisto tapahtumista alla...




Treenien jälkeen suunnattiin isännän kanssa Luukkiin. Yhteensä 9,12km käpyteltiin. Tottakai välissä käytiin paistamassa lörtsyt ja makkarat. Lenkin jälkeen Gimma oli aika väsynyt...huomenna jos menisi vielä polkemaan. :)

2 kommenttia:

  1. Gimma selkeesti ampasee täysillä taakse, joten kannattaa muistaa ottaa pari ruutua, missä esineet on ihan vain metrin päässä lähetysviivalta. Siinähän sen sitten näkee, onko nenä auki vai ei. :) Tosi hienot noudot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivonkin, että ampaisee taakse ensin. Jäi pienet traumat viimekokeesta, jossa kuollut malinois löysi vain etuesineen. Jos tuolla tyylillä saisi taottua sille päähän, että juokse sinne ruudun päähän vaikka olet puolikuollut.. :D Mutta joskus olisi tietty hyvä kokeilla reeneissäkin lähiesineitäkin.. Nenä sillä minusta on aika hyvin auki, tosin en ole mikään ammattilainen että tämä on ihan mutua. :) Noudot sillä näyttää minustakin kivoilta (varsinkin nostot!), kiitos kehuista! Täytyy vaan harjoitella kapulan heittämistä. Jos sinne kolmosiin mielii niin sitä 2kg kapulaa pitäisi pystyä heittämään (tuon kilosenkin viskaaminen on aika onnetonta.. :P ). Lisäksi pitäisi käydä ostamassa se uudenmallinen 650g kapula kun se lentää ihan eritavalla kuin nuo vanhat..

      Poista