16.4.2014

Ensimmäinen kickbike-lenkki!

Tiistaina käytiin isännän kanssa tsekkaamassa XXL. Siellähän myydään Non-Stopin valjaita ja muitakin niiden tuotteita (eli tuotteita on enemmän mitä nettikaupassa!). Ulkopuolella oli koirakielto-merkit, joten kysyttiin kassalta pääseekö valjaita sovittamaan. Kassatäti sai kakkahalvauksen kun Gimma oli vähän innokkaana, mutta päästiin kauppaan.. Päätin sitten kokeilla miten kaupan lupaama hintatakuu toimii ja se toimii! Sain valjaat erittäin hyvään hintaan. Ostin lisäksi Non-stopin tossut jos sellaisia joskus tarvitaan. Erittäin mukava ostoskokemus. Tuonne on pakko päästä itsekin shoppaamaan, siellä paljon laatuvaatteita mm. Haglöfsia!

Tänään pääsin ekaa kertaa kokeilemaan kunnolla kikkaria Toukon kanssa (Gimma saa vetää vasta viestikokeen jälkeen, jottei saa itseään jumiin). Matkaa kertyi 6,3km. Viimeksi isäntä sai Toukon kanssa hien pintaan kun joutui potkimaan, mutta minä en juurikaan potkimaan päässyt kun Touko hoiti hommat hyvin. :) Nyt on pikku-Touko väsynyt. :)

Hymypoika on onnellinen kun pääsi töihin!

Illalla mentiin Riikan kanssa treenaamaan. Mentiin ihan uudelle kentällä kun aluksi sovitun kentän pinta olikin huonossa kunnossa. Gimma aloitti ruudulla. Todella hyvä ruutu, vaikka merkkinä oli luoksarin ensimmäinen merkki (ei siis hämääntynyt jonosta). Sitten tunnari, todella hyvä, mielentila on nyt kohdillaan! Ohjatun merkki oli luoksarin merkki (toka merkki eli kummallekin puolella oli mahdollisuus lähteä vikaan). Gimma meinasikin lähteä ensin väärälle merkille, mutta stoppasi ja korjasi hienosti. Siitä palkka ja otettiin uudestaan. Hienosti meni ja uusinnalla vielä toinen puoli, hienosti sekin meni! Hyppynoudossa Gimma ei nähnyt kapulaa, joten kapula tuli yllättäen nokan eteen. Nosto todella hyvä ja palkka pidosta. Kaukoissa oli taas namit valmiina. Ensin otin pidemmän matkan, istuminen jähmi, muuten hyvin. Toistolla istuminen jähmi edelleen, mutta jätettiin siihen. Nousi niin se riittää, ei nyt hinkata. :) Loppuun luoksari, jossa Riikka takapalkkasi. Ei mitään parasta mutta pysähtyi. Nyt on hyvä fiilis viikonloppua varten, sitähän tässä haettiin. Treenaaminen on kyllä superkivaa ja helppoa vakkariseuran kanssa, kiitos Riikalle seurasta!

2 kommenttia: