10.4.2014

Tokoa, kickbiken testausta ja viestiä

Maanantaina oli ATD:n tokot. Veera oli paikalla, joten syynättiin Gimman luoksaria. :P Ensin kuitenkin maahanmenoja ja näyttäisi ehkä aukeavan. Eli ensin otettiin avuilla, sitten vähemmän avuilla ja lopuksi ilman. Sitten taas avuilla ja kuinka ollakaan tulosta tuli. Yritetään nyt kotona jatkaa samaa rataa jos saataisiin lukko auki. Ruutu otettiin kisamaisesti ja se oli hyvä. Sitten luoksaria, Veeralla oli narupallo jotta vältetään purutyynyn tuomat ongelmat. Keskusteltiin kääntymisestä ja olin Veeran kanssa samaa mieltä, että ei välitetä siitä. Veeralla oli huikee idis, eli tehtiin niin että hetsasin Gimmaa pallolla ja kutsuin sen luo, mutta Veera takapalkkasikin Gimman. Malinois oli yllättäen tästä hyvin hyvin hämillään (jopa toisella toistolla..), koska pallohan oli minulla. :D Tämä oli erittäin onnistunut kokeilu ja kuten arvelinkin, nyt saatiin niitä neuvoja jatkoon. Toiseksi vikana liikkeenä oli kaukot apunameilla ja ne meni ihan ok. Nyt tehtiin vaihtoihin kestoa kun Gimma on alkanut ennakoimaan varsinkin seiso-istu -vaihtoa. Lopuksi tunnari ja se oli hyvä, mielentila oli erittäin rauhallinen! Jäi tosi hyvä fiilis reeneistä. :)

Tiistaina käytiin isännän kanssa koiria juoksuttamassa. Nyt lenkki oli 6,2km. Touko ja isäntä meni kickbikella ja minä pyörällä, Gimma springerissä. Gimma pääsee vetämään vasta kun on saanut kunnon valjaat.. Eli ehkä ensiviikolla ehdin niitä sovittelemaan.. Kokeilin vähän kikkarilla menoa ja se tuntui oikein kivalta. Paljon mukavammalta kuin pyörällä meno, kikkarissa kun on joustohaarukka edessä. Vauhti tosin siinä kasvaa tosi nopeasti (vaikka pelkkä Touko oli vetämässä) ja potkia tarvitsi vain mäessä.

Isäntä ja Toukkis kikkarilla

Keskiviikkona treenaamaan Riikan kanssa. Gimma aloitti seuruulla ja siinä fokus oli juoksusta stopeissa. Ensimmäisessä vähän Gimma mokasi, mutta muut meni hyvin. Tietty nyt ei ollut niin paljon merkkejä yms. roinaa mikä vie ajatusta. Sitten otettiin stoppeja Veeran vinkkisysteemillä eikä Gimma taaskaan meinannut tajuta, että Riikalla on palkka kun näytin itsellä olevaa palkkaa.. Vikan stopin ennakoi, mutta siitä en ota ressiä. :P Kolmantena maahanmenoja avulla, pienellä avulla, ilman ja taas kaikilla avuilla. Vain onnistumisia tuli, ehkä koetta ennen pitäisi kokeillä muita vaihtoja vai..? Sitten tunnari, mielentila todella hyvä ja haistelu hyvä. Hieno! Loppuun kaukot parista eristä pituudesta (normi- ja ylimatkalta). Apunamit oli valmiina. Vähän oli tullut seiso-istu vaihdossa eteenpäin pidemmällä matkalla, mutta Gimmaksi tosi hyvin! Olipa taas hyvä fiilis. :)

Torstaina mentiin Niinan kanssa viesteilemään. Tavoitteena oli motivaatioreenit. A-B 230m B-C 120m. Paikka meillä oli täysin uusi, mutta sikahyvä. Gimma oli kävi aika kuumana minulla kummallakin pisteellä. Lähti hyvin eikä mitään ongelmia kummassakaan päässä ollut. Ääntä kyllä lähti...mutta ei siitä vieläkään oteta ressiä. Minulla palkaksi tuli pari Friskies Soft -nappulaa. Niinalla oli kaikki herkut. :P Mennään nyt näin..

Hiki tulee vaikka vielä ei ole edes lämmintä!
Tänään gradu lähti arviointiin, maantaina on tentti...

2 kommenttia:

  1. Teillä on nyt kyllä niin hyvä putki päällä, mahtavaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Vähään aikaan reenaaminen ei ole tuntunut näin mukavalta. :) Kunhan nyt selvittäisiin siitä matikasta molemmat..!

      Poista