5.9.2014

Pk-rm

Päivitystaukoa on taas ollut ja ehkä se tulee jatkumaan. Ollaan juuri reenattu viestiä ja tottista, Gimma on juossut Mikan kanssa tosi kivasti. Mikalle hatunnosto avusta! :)

Taas yhdet pk-kisat takanapäin. Nyt ne loppui sitten ennätysnopeaan.. :( Rotumestikset alkoi maastolla. Maasto itsessään oli kuulemma hyvä, mutta...siellä oli vaan muutama muukin meidän lisäksi.. :/ Radalla tavattiin ainakin kolme eri porukkaa. Juoksujärkkä oli Tilli, Gimma ja Pessi. Lähetys B-A meni ok. Siirtymän jälkeen radalla nähdään ensimmäiset ihmiset. A-C lähetys meni myöskin hyvin. Tosin Gimma ollessaan jo yli viisi minuutti matkalla, Gimma palaa takaisin. Siitä reilut 5minuuttia ja Pessi palaa. Tilli juoksi A-C välin noin 3,5minuuttia. Jotain siellä on ollut.. :/ Hetken päästä radalla on mummo ja pappa. Sitten neljän hengen perhe.. No ei auta kuin reeniä lisää, meille häiriötä oli ihan liikaa. Gimma juoksi luultavasti harhajäljelle ja siitä palasi radalle ja lähti vaan juoksemaan eteenpäin ja se oli minun pää johon päätyi. Täytyy sanoa, että on se Tilli kone, ei voi kun hattua nostaa!

Laukauksien reenaamista jatketaan kunhan taas ehditään. Paukkuja on ostettu, mutta sitä asetta ei edelleenkään ole.. Huomenna on tokon Rm:t. Tokoa ei olla juuri reenattu, mutta mennään nyt katselemaan missä tilassa ollaan.. Ikinä en ole lähtenyt näin rennosti kokeeseen, johon ei olla reenattu kunnolla. Jotenkin pelottavaa.. Oma työtilanne on tällä hetkellä aika kaoottinen eikä reenaamiseen ole juuri aikaa. Jostain pitäisi sitä aikaa vaan keksiä.. :/ Tai vaikka sitä keksii niin sitten ei jaksa. No yritän olla ottamatta asiasta ressiä.. Ehkä tämä tästä tasaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti