28.9.2014

Tokoilua

Käytiin Riikan kanssa treenaamassa. Natta oli ensin vuorossa. Nattan ruutu näyttää niiin hyvältä, että sen jälkeen olo oli todella hyvä. Miten sitä voikaan olla niin onnellinen kaverin koiran onnistumisesta! :) Gimman kanssa Riikka sai liikkeet lapulla, mutta sai päättää järkän. Ensin tunnari kohti maalia, ok. Sitten luoksari. Muistutin luoksariliikkeestä ennen "kehään" menoa tekemällä stopin, mutta kehässä vaikka yritin viritellä niin uudet viritykset eivät toimineet. Valui siis paljon, joten otettiin uudestaan ja näytin takapalkan. Pysähtyi silloin hyvin tietenkin.. Sitten ruutu (oikeaan), joka uppoi pitkään heinään. Gimma löysi kuitenkin ruutuun, ok sekin. Merkille mennessä joutui jo ääntelystä huomauttamaan, mutta ruutuun ei päässyt ääntä! Sitten ohjattu. Vasen oli noutovuorossa. Hyvä merkki ja hyvä nouto, palkka edestä. Sitten vielä toinen ruutu (vasempaan), joka oli lyhyemmässä ruohossa. Nyt taas merkille mennessä päästi ääntä, siitä taas torut, ruutu hiljainen. Loppuun vielä Jessican ohjeiden mukaan metallia ja ne meni hienosti. Nosto oli hieno ja koko liike hiljainen..toivo elää. :)

Pohdintoja treenin jälkeen. Riikalta tuli hyvä pointti, takapalkka toimii Gimmalla, mutta nyt se ei tajua takapalkkaa vielä. Gee ei usko, että palkka on olemassa jollei näe sitä. Sitten tämä ääntelyongelma...palloa satoi taas ruudussa Gimmalle, kuinka se onkaan niin hiton hankalaa muistaa asiaa?!? Jatkossa tarkempana!

Ensi viikonloppuna on tokokoe tulossa. Minä olen melkein koko arkiviikon reissussa. Saas nähdä kuinka se vaikuttaa Gimmaan. Kiva kuitenkin päästä kokeisiin vaikka tiedän, että osa liikkeistä ole niin hyvässä mallissa kuin pitäisi.. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan treeniseurasta ja avusta :)

    Gimmakin oli hyvä, eläs sitä aliarvioi.

    Katoin muuten muutaman mahd. kisan marraskuulle.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli Gimma jees, mutta Natta <3 Se muutos on jotenkin niin hurja! :)

      Marraskuu kuulostaa hyvältä, me voitaisiin kanssa tulla kisaamaan tuohon aikaan.. :)

      Poista