25.11.2014

Puhtia uusista ajatuksista

Päivitystaukoa on ollut. Olen ollut aika väsynyt töistä, mutta eiköhän tämä tästä. Pudotus "normaaliin" elämään oli mukava vaikka jotenkin se on ollut väsyttävääkin. Flunssa jatkaa vaivaamista, mutta ehkä se menee sittenkin ohi vaikka ei koskaan oikein kunnolla alkanutkaan.

Smörin Snickers-suklaakakku...taivaallista... :P

Viime torstaina kävimme yksärillä Jessicalla. Että Jessica on hyvä ja innostava! Vaatimattomasti paras tokokouluttaja, jolla minä olen käynyt. :) Taas tuli ideoita ja ajateltavaa, eikä olo taaskaan ole murskaantunut vaan olen innoissani tokosta. :) Ensin tehtiin luoksetuloa, lyhyemmältä matkalta ja sain käyttää kunnon apuja. Gimma teki hyviä stoppeja (olin yllättynyt!!)! Jatketaan lyhyemmältä matkalta ja apujen kera. Lisäksi palkkaukseen tulee uusi systeemi. Palkka tulee taakse kun Gimma vastustaa pannasta kunnolla niin saa vapauksen. Pannasta vastustamista pitää harjoitella kun Gimmalla kuppi menee herkästi nurin jos ottaa pannasta kiinni.. :) Kaukoja katseltiin ihan ajatuksella "miltä näyttää". Gimma on ehkä rimassa vähän kiinni ja apuja voisi vähentää. Jessicalla kokeiltiin riisipusseja ja ne voisin kotiinkin väsätä. Kaukoissa ei puututa taaspäin menoon vaan ainoastaan eteenpäintuloon. Palkkauspaikkaa voisi pohtia missä se olisi paras. Sitten ruutua, merkillä Gimma sai namia. Ruudut oli hiljaisia (vaikka ensin juoksikin väärään paikkaan!). Eli palkkausta voisi jatkaa joka nykyisellä namialustalla tai sitten kädestä. Ehkä se siitä. Ja se hiton oma äänenpaino!! Pitää muistaa olla rauhallinen. :) Lopuksi tehtiin seuruuta. Ihan kohtuu pitkää settiä. Välillä voisi kokeilla ilman käskytystä vaikuttaako ääntelyyn. Mutta todella hieno ja harmoninen seuruu!! Jessican mielestä Gimma näyttää hyvältä, katsotaan jatkuuko hyvä tahti. Minua itseä ahdisti ennen pelkkä namipalkkaus, mutta jotenkin nyt kun on itse pääsyt yli asiasta niin se tuntuu ihan ok:lta. :) Namipalkkaus tietenkin aiheuttaa minussa vielä ahdistusta kun en oikein tiedä miten sen kanssa toimitaan eri tilanteissa, mutta eiköhän tässä opita.. :)

Lenkillä Vaakkoisissa, Touko kävi uimassakin....

Ainiin... Gimma valittiin FMBB2015-joukkueeseen ja ensi kesänä kisaillaan sitten Tsekeissä.. :) Ehkä Gimman viimeiset ulkomaankisat, mutta ei murehdita sitä.... :)


Tässä käytiin ATD:n hallillakin välissä kokeilemassa liikkeiden sujuvuutta eikä se yksin ollutkaan niin helppoa.. :/ Osa kuitenkin onnistui ja se on hyvä. Tyytyväinen olen siihen, että nyt Gimma pystyy laittamaan pään maahan jopa hallissa! Hankalinta on päänlaitto maahan jos olen suoraan sivulla ja jos Gee ei ota maassa ensin kontaktia..mutta harjoitukset jatkuu. Ihanaa opettaa jotain uutta! :) Gimman asenne on muutenkin niin kiva. Toivon niin että tämä fiilis meillä jatkuu. Kotona ollaan riisipusseilla tehty kaukoja, hyvin on jalat toimineet. Lisäksi tietty kotona myös päänlaittoa alas ja eri häiriöitä siihen.

Messarista käyn sitten ostamassa kunnon namipussin kun tokossa ei enää treeniliiville ole käyttöä (ei tule otettua palloa matkaan edes vahingossa :P ). Täytyy myös shoppailla jotain nameja kun Frolicceja en enää haluaisi syöttää.. Lohiöljyä pitää myös muistaa ostaa ja katsella samalta kauppiaalta Fresh-merkkisiä makupaloja..

4 kommenttia:

  1. Hei ne Fresh -namit on tosi jees, maistuu ja ei tahmaa joka paikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Eli niitä ainakin yksi säkki matkaan.. :)

      Poista
  2. Onnea joukkuepaikasta ja tsemppiä kohti isoja kisoja!

    VastaaPoista