12.4.2015

Jos sitä pystyisi jo kirjoittamaan..?

Blogihiljaisuus on kestänyt kauan.. Sen enempää asiaa en jaksa avata, toivon vaan että jaksaisin nyt päivitellä kuulumisia. Gimma on kuitenkin erittäin tärkeä minulle ja sen kanssa on kiva touhuta. Jotain touhuista olisi kiva jäädä jatkossa tännekin. :)

FMBB-kilpailut lähestyvät kovaa vauhtia. Tosi mukavaa lähteä ulkomaille viimeistä kertaa. Reissuun lähdetään koko sakki ja muista tokojoukkuueen jäsenistä poiketen aiotaan mennä Via Balticaa pitkin. :) Tokoilu on Gimman kanssa ollut tosi mukavaa, tuntuu että nyt aletaan vihdoin löytämään sitä mitä ollaan etsitty. Gimma on rennompi ja ottaa kehuja vastaan, ihanaa. :)

Tämän vuoden ensimmäiset viestitreenit saatiin tehtyä! Oli aivan sairaan kivaa. Tarkoitus oli katsoa miten Geen jalka nousee ja painottaa jälkiosuutta. Gimma juoksi tosi hyvin, paitsi huomasihan siitä, että kunto ei ole kohdillaan. Siihen ei auta kuin pyöräily. :) Tehtiin vielä esineet loppuun. Esine tuli ihan kuolaisena käteen, mutta oli pakko vielä kysyä onko nälkä. :D Gimma vastasi aika tulisesti, että on ja ruoka tänne! Hyvä alku taas kaudelle. :)

Valmiina lähteämään!

Esineitä pitäisi etsiä..

Pientä pentukuumettakin pukkaa, mutta yritän olla kuumeilematta.. Kyllä pläski-Geessä vielä vauhtia löytyy (kuntokuuri alkakoon).. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti