23.6.2015

Juhannusta ja ankaraa urheilua

Juhannuksena koirat ui ja paljon! :D Lisäksi Gimma pääsi nauttimaan onkimisesta ja mikäs sen kivampaa kun lapsilla on eväät matkassa. :) 

Gimman mielestä nyt voisi tippua jotain.. :P
Tuli hiki urheillessa.
Koko komppanja kyydissä!

Maanantaina käytiin taas pyöräilemässä. Nyt saatiin isäntä ja Touko myös matkaan. :) Lenkin piti olla pidempi, mutta Toukolta alkoi kynnestä tulemaan verta niin mentiin vain 6,8km. Lenkin jälkeen taas palkkarit. Katsotaan jos huomenna mentäisiin uudestaan.. :)
Tiistaina mentiin 6,17km lenkki. Vauhti oli rentoa ainakin menomatka. :P Puolessa välissä tehtiin esineet ja uitiin. Ruutu olisi 10m x 60 ja esineinä oli pieni muovimato sekä hanska (palkkana kissanruokaa). Hanska löytyi heti, mutta muovimato oli hankalampi. En auttanut Geetä vaikka vähän tuli apua pyytelemään. Hienosti kuitenkin jatkoi etsintää. Täytyy vähän yrittää Gimmassa omatoimisuutta kaivaa kun on tokossa tottunut tekemään aina mitä käsketään. ;)
Nyt ollaan aloitettu kuntoilu hyvällä tahdilla. Tässä tahdissa kun edetään niin SM-kisoissa pitäisi olla hyvä kunto. Palautumisesta olen joka kerta huolehtinut (myös viestimetsässä!) ja ruuan sekaan lisään vettä reilusti. Ruokinnasta muutenkin pitää katsoa, ettei Gimma pääse laihtumaan, muttei painoakaan saa tulla yhtään lisää. Viestimetsässä kun liikakiloista ei ole muutakuin harmia. Katsotaan kuinka paljon kilsoja sitä kertyy tänä vuonna!

Lenkin jälkeen palkkarit nassuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti